Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Denne skolen får egen håndballinje

Også håndballtilbud fra høsten ved Nydalen videregående skole. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

– Det har vært stor interesse og mange forespørsler om håndball, så nå etablerer vi tilbudet fra høsten, i samarbeid med Kjelsås, forteller toppidrettssjefen ved Nydalen videregående, Reidar Grønli.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.02.2016 kl 11:47

NYDALEN: Tilbudet vil også bli spisset etter nivået på elevene som melder sin interesse for håndballtilbudet i skoletiden, ved Nydalen videregående.

– Blant annet på Åpen Dag for en tid tilbake, kom det mange forespørsler om håndballtilbud ved Nydalen. Så nå har vi i samarbeid med Kjelsås Håndball fått på plass et opplegg, som vi drar i gang fra høsten av, forteller toppidrettssjefen ved skolen, Reidar Grønli.

LES OGSÅ: Farmor liksom? Jeg som ikke føler med eldre enn dem

1. mars er søknadsfristen for videregående skole.

Populær skole

– Vi er en populær skole. Mange elever søker seg til oss. Eksakt hvor mange elever som kan delta på handballtilbudet, vil avhenge av hvor mange som kommer inn på skolen, sier Grønli.

Skolen har fra før av mange andre idrettstilbud også, blant annet ski, fotball, volleyball, kunstløp, sprangriding, for å nevne noen.

– Alle idrettstilbudene ved skolen er i samarbeid med idrettslagene. Det er også lagene som stiller med trenere. Også i dette tilfellet Kjelsås Håndball.

Kjelsås IL har også lagt ut følgende informasjon på facebook.

Ordinært inntak

– Vi i Kjelsås håndball har i samarbeid med Nydalen Vgs jobbet for å få etablert Studiespesialisering med et Toppidrettstilbud for Håndball på Nydalen Vgs. Dette vil være et tilbud for elever som ønsker å gå studiespesialisering og samtidig satse på håndball. Det er ordinært inntak til Studiespesialisering hvor toppidrett håndball velges etter at inntak er foretatt, skriver siden.

På Nydalen tilrettelegges timeplanen slik at toppidrettselevene kan trene fra kl 8 - 10 mandag, onsdag og fredag.

Infomøte mandag

Der står det også at ansvarlig for det sportslige tilbudet vil være Anders Pettersen fra Kjelsås håndball. Anders trener både damelaget og J2000 i Kjelsås håndball. I tillegg er han regional landslagstrener for 2000/2001 årgangen i region Øst.

Mandag 29. februar er det informasjonsmøte klokken 18.00 på Nydalen videregående.

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...