Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Har spion fra Konnerud

Lyn-trener Tresor Egholm vil ikke ha en spennende og jevn cupkvalikkamp borte mot Konnerud. Han vil bare vinne og nå andre runde av kvaliken. I år er cupen sterkt prioritert. Foto: Lars Opstad/Kladd.no

Siden Lyn-gutta ikke kan rykke opp i år, satses for fullt på deltakelse i cupen. Første hinder ut i cupkvalik er 4.divisjonslaget Konnerud. Lyn-trener Tresor Egholm vet ikke mye om motstanderen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.03.2016 kl 15:43

ULLEVAAL:Stedet Konnerud er antakeligvis mer kjent for artisten Jonas Fjeld enn det er for fotball.

Lyn-trener Tresor Egholm må innrømme at han har svært begrensete kunnskaper om Buskerud-laget som må slåes neste tirsdag for at Lyn skal gå videre til andre kvalikrunde.

- Det er en klubb vi kjenner lite til. Vi vet absolutt ikke hva vi møter, annet enn at jeg vet de har et par rutinerte spillere. Men vi har jo vår dametrener Glenn Kleven. Han er fra Konnerud. Vi har sendt ut ham som speider, sier Egholm med et smil.

LES KOMMENTAREN: «Jeg tror neppe Lyn blir nødt til å kjempe mot nedrykk. Men om opprykksmuligheten forsvinner blir det hele en merkelig affære. Og ikke ha noe å spille for skaper ikke akkurat bra fotball»

Skader og få svar

Han smiler ikke like bredt når det gjelder status quo. Treningskampene har gitt få svar og skadelisten begynner å bli vel lang.
- Generalprøven kommer mot Finnsnes lørdag. Jeg håper den vil gi noen positive svar. Ellers er ikke skadesituasjonen optimal. Vi fikk to nye skader i helgen. I går (mandag) var det en spiller som tråkket over, sier Egholm.

LES OGSÅ: Han blir i Lyn

Likevel, et Lyn som inntil forbundstingets vedtak hadde klare opprykksambisjoner skal og bør slå Konnerud. I en sesong hvor det bare er cupen å spille for, er målet krystallklart. Både for Lyn og Bastionen.
- En hver kamp lever sitt eget liv, men normalt sett skal vi slå dem. Vi er favoritter. Men jeg håper ikke på en spennende kamp. Jeg vil ha en komfortabel seier, sier Egholm.

Han vet hva cupen vil bety for spillerne og Bastionen. For begge parter var det tungt å svelge at opprykksmuligheten forsvant denne sesongen. Bastionen setter opp buss til turen til Konnerud. Den vil etter all sannsynlighet gi lyd fra seg på Konnerud stadion.

- Bastionen vil mobilisere. Og spillerne gleder seg veldig til å spille foran Bastionen i en kamp som endelig betyr noe igjen.

Det ventes bra oppmøte fra Bastionen.

- Vi har hatt god pågang siden vi åpnet for påmeldinger. Akkurat nå er bussen litt over halvfull, men den kommer til å bli fylt. Vi er gira på sesongstart alle sammen, så dette blir bra, sier en spent turansvarlig i Bastionen, Cecilie Halseth.

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...