Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Kaldt, men gøy!

Fra venstre: Hanne og Julie etter Telenorkarusellen i tirsdag kveld på Langsetløkka. Klassevenninner er de også på Kjelsås skole - klasse 1D. Foto: PRIVAT

Mens andre kanskje fyrte i peisen og sank ned i sofaen, feide hundrevis av ivrige skibarn rundt i løypene ved Langsetløkka. Kaldt? Ja - men moro også!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.01.2016 kl 22:34

LANGSETLØKKA/KJELSÅS: Tirsdag kveld troppet de opp på Langsetløkka, i mange minusgrader - kanskje rundt 12 minus?

Men mange kuldegrader legger ingen demper på ivrige skibarn - små og halvstore.

LES OGSÅ: – Jeg har fylt 50 og opplever også drikkepress!

Nok med en klubb

Populære Telenorkarusellen - første av tre renn for kjelsåsklubben, for de er så mange at de ikke har plass til å invitere andre klubber til rennet.

– Velkommen til et flott og vinterlig renn på Langsettløkka. Det blir fine forhold, nok snø, kafe med kakesalg og god stemning. Det er kaldt fint vintervær, så husk riktig påkledning for både store og små. Startnummeret tas vare på til neste renn av den enkelte løper, og rennet går i klassisk stil, fra hjemmesiden til langrennsklubben.

LES OGSÅ: Veldig gøy med karusell i Snøparken

Ufarliggjøring

– Dette er blitt klassiske hyggelige arrangementer for barna i Kjelsås, en "ufarliggjøring" av skirenn for de yngste hvor mestring og glede er i fokus, men også for de litt eldre hvor man kan knive litt med skivenner i nærløypene, skriver hjemmesiden videre.

LES OGSÅ: Hvorfor får vi ikke kjøpt vafler ved Gørjahytta?

500 med

Mange som deltok?

– Det var med rundt hele 500 denne tirsdagskvelden - opp til 13 år, forteller langrennssjef i Kjelsås, Pål Jensen.

Det vil også senere bli arrangert Telenorkarusell-renn i det helt nye skianlegget i Linderudkollen, ifølge klubben.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...