Nordre Aker Budstikke

– Lyn spilte som forventet

Poengdeling på Bislett lørdag. Foto: KORSVOLL FOTBALL

Uavgjort mellom naboklubbene på Bislett lørdag. Les her hva trenerne sier om kampen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.04.2016 kl 20:32

BISLETT/KRINGSJÅ/KORSVOLL: Lørdag 17. april var det nabooppgjør på Bislett, Lyn og Korsvoll møttes i tredjedivisjonskamp.

LES OGSÅ: Her sitter mannen som ubeskjedent sier han har dratt opp hundretusenvis av norske kvinner og menn fra sofaen

Det endte med poengdeling. Skåring av Gaute Skogtun for Korsvoll og straffe til Lyn ved Dag Andreas Balto.

LES OGSÅ: Lyndamene innfrir i sesongstarten

– Som forventet

Assistenttrener Trygve Lillehagen By i Korsvoll Fotball kommenterer etter kampen.


– Lyn spilte som vi hadde foeventet, og slo mye langt, noe som ga oss store rom å kontre på.

Christoffer Skåren fra Lyn svever over. Foto: KORSVOLL FOTBALL

Treneren fortsetter.

LES OGSÅ: Fotballgutta med mye gass

Merket onsdagen

– Samtidig så vi at kampen på onsdag hadde tappet oss litt for krefter. Det at kampen ble spilt på naturgress så vi også preget kampen.


Les alt om cup-runden her! Dette laget gikk videre!

– Men alt i alt er vi fornøyd med uavgjort, da det hadde vært tungt å være 6 poeng bak Lyn etter én kamp, sier Lillehagen By.

– Dårlig kamp

Lyntrener Tresor Egholm er ikke fornøyd med kampen i dag.

– Det ble dessverre en dårlig fotballkamp på Bislett i dag. To lag som ikke evner å skape magi på noe som helst måte.

Han fortsetter.


– Vi visste at Korsvoll ville tette igjen i egen 16m, og er gode på å rydde unna innlegg, så planen var å komme til sjanser på andre måter. Vi har vel 5-6 enorme muligheter, men når vi ikke setter noen av skuddene hverken i første eller andre omgang, så blir det en kjedelig kamp der Korsvoll kan kontre på oss når vi er i ubalanse og når vi fyller opp med folk i boks men taper duellen på egne innlegg.

Stopperne fremheves

Stopperne fremhever Egholm som høy klasse

– Sammen med Jonas er det de som står mest frem i dag. Jokke har vært stødig denne våren og får en tommel opp for den defensive jobben også. Så skal vi ta grundigere individuelle tilbakemeldinger internt med spillergruppen til uka.

Lyn har en lang sesong foran seg.

– Nå får vi ni dager der vi kan trene godt etter å ha fullført en uke med 3 a-kamper, 2 rekruttkamper og der både Junior 1 og Junior 2 har vært i aksjon for Lyn Toppfotball. Vi er ikke maks fornøyd, men ser vi på målsettingen om å vinne serien med A-laget, "rykke opp" / beholde plassen med Rekruttlaget, og nå Interkrets A med juniorlaget vårt. Så har uken vært totalt sett ok minus med Jr seier og rekruttlaget som høydepunkter.

– Skal slå sterkt tilbake

Ifølge Egholm som synes det er noe skuffende med Junior 2 som slet med spillere, og resultatet i cupen og i dag mot Korsvoll.

– Men vi vi får ikke gjort noe med det nå, og skal som sagt oppsummere perioden internt. Så gleder vi oss til å få trent normalt igjen i uken som kommer, så skal vi slå sterkt tilbake i neste kamp som kommer allerede tirsdag for Lyn 2.

Foto: FOTBALL.NO

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...