Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Nydalen klinker til i Tiomila

Sølvlaget, Anne M. Hausken Nordberg, Tone Lye, Siri Ulvestad, Maling Sørensen og Anine Ahlsand. Foto: JON IVER BAKKEN

Men ankerkvinne Anne Margrethe Hausken Nordberg hater å tape «slike dueller».

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.05.2016 kl 08:02

NYDALEN: - Det er utrolig irriterende. Jeg hater å tape slike dueller, sa Anne Margrethe Hausken Nordberg etter å ha løpt inn bare fem sekunder bak Maja Alm og Pan Århus på 10mila i dag, til orientering.no.

Ikke forventet

Men «på papiret» var Nydalen SKs lag ikke forventet å komme nesten helt til topps.

- Jeg tror egentlig ingen hadde forventet dette av oss, med vårt lag. Mange er sterkere enn oss på papiret. Og vi er superfornøyd med andreplass, sa Hausken Nordberg også til orientering.no - les hele saken her.

Bronse til Nydalen SK i ungdomsklassen. Fra venstre Pia Young Vik, Ragne Wiklund Halvor Halden og Lars Young Vik. Foto: JON IVER BAKKEN

Gode ungdommer

Men også Nydalens ungdomslag gjorde det sterkt i Tiomila stafett i går.

– Fantastisk innsats av Nydalen SK så langt. tillegg til den utrolig flotte sølvplassen for damene, er alle syv ungdomslagene blant de 150 beste, og med bronse til 1. laget, oppsummerer klubbens Jon Iver Bakken fra Tiomila.

LES OGSÅ: Vi skal rocke i 17. maitoget

Dalarna

Tiomila er en orienteringsstafett som arrangeres årlig på våren i Sverige, helt siden 1945. For første gang arrangeres den svenske storstafetten i Dalarna, med arena på skistadion i Falun. Samme sted som VM i langrenn i 2015 og EM i orientering (sprint og stafett) i 2012.

LES OGSÅ: Tåsen skolekorps leder an i 17. maitoget - sjekk her hvilken rekkefølge de andre skolene har

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...