Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Nytt skate- og sparkesykkelanlegg på Storo

SPARKESYKKEL: Unni Merethe Aasgaard tester sparkesykkel i det som på lørdag skal stå som ferdig skate og sparkesykkelanlegg på Storo. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Skøytene er ryddet bort, og det gjøres klart for skaterne og sparkesyklene på Storo.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.04.2015 kl 10:12

STORO: Storo Storsenter ligger ikke på latsiden. Hele vinteren kan man gå på skøyter utenfor shoppingsenteret. Nå er det klart for nye aktiviteter utenfor senteret; Et kliss nytt skate- og sparkesykkelanlegg.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

Valget

– Vi er heldige som har plassen og muligheten. Det vrimler jo av små og store på skøytebanen. Den aktiviteten vil vi fortsette å ha her gjennom de andre årstidene også. Valget falt på skating og sparkesykling, faktisk en av de mest voksende aktiviteter i Norge de siste årene, forteller senterleder Unni Merethe Aasgaard.

– Jeg vet at det er mange skatere og sparkesyklere i nærområdet til Storo også, legger hun til.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!


Avisen kjenner også til at sentereier Olav Thon, nylig ga bort flere hundretusen kroner til skatepark et annet sted i landet.

Og så vidt avisen vet, så vil Storo være det eneste kjøpesenteret i landet, kanskje både med egen skøytebane, og straks egen skatepark også.

LES OGSÅ: Ny BMX-sykkelbane i Nordre Aker

Kan prøves lørdag

For allerede på lørdag 18. april kan anlegget prøves ut, den høytidelige åpningen er først lørdag 25. april kl. 12:00

På åpningsdagen kommer også proffe skatere og sparkesyklister, både for underholde, men også for å veilede og gi råd til de som ønsker å prøve anlegget.


Morten Moland Gundersen og selv mangeårig skater, fra firmaet Rhino Ramps, er i full gang med monteringen når avisen er innom.

– Her kan det skates og sparkesykles fra lørdagen av. Skating og sparkesykling blir bare mer og mer populært. Det er ikke noen eksakte tall på hvor mange små og store som er aktive skatere og - eller - sparkesyklere, men at det er veldig mange tusen små og store, er det ingen tvil om, sier Gundersen.

Som faktisk er sikker på at denne sporten også om noen år blir en OL-gren.

LES OGSÅ: Disse fire gleder seg til «Trikkeligaen». Men blir Lyn, Kjelsås eller Skeid best i år?

Proffene

Gundersen kan røpe at det er planen at store navn som Jan Henrik Kongstein, Henrik Lund og Stian Kårhus i miljøet, skal være der på åpningsdagen.


Han forteller videre at anlegget som nå settes opp ved Storo vil bestå av en bank, en fun Box og en quarter pipe.

– Planen er at anlegget skal være montert helt til isen skal overta, legger Gundersen til.

Anlegget skal være gratis og åpent hver dag - til ganske så sent på kvelden. Ved regnvær kan det bli glatt, og da kan ikke banen brukes.

LES OGSÅ: Ingen var større enn Storo i jubileumsåret

Hjelm

– Hjelm er påbudt, og det anbefales også sikkerhetsutstyr som ellers hører til skating og sparkesykling, oppfordrer Gundersen.


Barn under 10 år kan bruke anlegget i følge med voksen.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...