Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Skeids milliongjeld er slettet

SLETTET: Millionlånet til Skeid fotball er nå slettet, her spiss og kaptein David Tavakoli her i aksjon i cupkamp mot Odd i forrige uke. Foto: ANDERS VINDEGG

– Det er en enorm lettelse at vi sammen med Even Berntsen nå har funnet en løsning som innebærer at Skeid Fotball blir gjeldfri, sier styreleder i Skeid Fotball, Erling-Geir Iversen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.05.2015 kl 13:45

DISEN/NORDRE ÅSEN: – Det er en enorm lettelse at vi sammen med Even Berntsen nå har funnet en løsning som innebærer at Skeid Fotball blir gjeldfri, samtidig som Even får rettigheter knyttet til fremtidige spillersalg i en tidsavgrenset periode, sier styreleder i Skeid Fotball, Erling-Geir Iversen til klubbens egne nettsider.

Les også: Tap, tap, tap, uavgjort - ett poeng til Skeid.

Gla'nyhet

Det var mandag morgen at klubben selv la ut glanyheten på sine hjemmesider. I 2010 ga investor Even Berntsen et lån på rundt to millioner til Skeeid fotball, som ifølge klubbens hjemmesider da var i økonomisk kirse.

Les også: Gutt (13) savnet siden søndag kveld

– Skeid Fotball operer med nøkterne budsjetter, og en gjeld i størrelsesorden på to millioner var ikke mulig å betjene. Gjennom en åpen og konstruktiv dialog med Even har vi har funnet en løsning som tar Skeid Fotball et langt stykke videre, forteller Iversen videre til hjemmesiden.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Hjerte for klubben

– Jeg og min familie har alltid villet Skeids beste. Jeg har alltid sagt at jeg har hjerte for klubben og dens supportere, og jeg er glad for at Skeid Fotball nå kan drives videre uten gjeld på balansen, sier Berntsen til nettsiden.

Den inngåtte avtalen gjør at Skeid Fotball nå er gjeldfri.

LES SUPPORTERSPALTENE FRA SKEID OG LYN!
«Bastionen satte Skeidoksene på plass» og «Det er noe som skurrer i Skeid»

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...