Nordre Aker Budstikke

Snart tribune på Kringsjå?

Slik kan det bli seende ut når Lyn får på plass tribuner på Kringsjå. (Bildet er manipulert, dersom noen skulle være i tvil). Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE/LYN IL/ILLUSTRASJON

Byrådet sier ja til å gi dispensasjon til å sette opp tribunen langs kunstgresset på Kringsjå.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 08.12.2015 kl 13:53

KRINGSJÅ: Denne uka kom gladmeldingen til Ski- og fotballklubben Lyn om at byrådet sier ja til å sette opp tribunen ved fotballbanen ved klubbhuset og Kringsjå.

– Det dreier seg om å eventuelt gi dispensasjon, slik at det likevel blir lov å sette opp den planlagte tribunen på Kringsjås friområde. Den har nå byrådet innstilt byutviklingskomiteen og plan- og bygningsetaten til å bevilge, sier idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap).

Fra vedaket til byrådet heter det blant annet følgende

– Byutviklingskomiteen finner at vilkårene for å innvilge dispensasjon i henhold til plan- og bygningsloven § 19-2 fra formål friområde-idrettspark for oppføring av tribune ved Kringsjå idrettspark er oppfylt. Komiteen opphever Plan- og bygningsetatens vedtak av 19.08.2015.

Klagen fra ansvarlig søker, Wang-Norderud Arkitekter AS på vegne av tiltakshaver Ski- og fotballklubben LYN, tas til følge.


LES OGSÅ: Finnes det lenger noen naturlig kvinnelighet?

Mye å glede seg over

Leder for Ski- og fotballklubben Lyn, Sjur Skridshol, har hatt mye å glede seg over de siste ukene. Blant annet er det ikke lenge siden det kom en skikkelig gladmelding til idrettslagene - full momsrefusjon. Det betyr 1.6 millioner tilbakebetaling til Lyn IL.

I tillegg ble Lyns Jenter 19 norgesmestere forrige måned.

Og nå har det nye byrådet sagt ja til dispensasjon, slik at den innkjøpte tribunen, som lenge har ligget på lager utenbys, kan settes opp ved kunstgresset på Kringsjå.

LES OGSÅ: Gi barna tid i julegave!

Dyr lagerleie

– Innstillingen betyr at Lyn kan sette opp tribunen med sitteplass til rundt 500 tilskuere, langs det øverste kunstgresset, som skal rehabiliteres våren 2016, forteller Skridshol.

LES OGSÅ: Da korsvoll-barnehagen fra 2007 ble kontrollmålt, var den nesten 140 kvadratmeter mindre enn den var godkjent for

Han forteller videre at det har vært svært dyrt å leie lagerplass til tribunen.

– Leieprisen for lager er 128.850 per år. Vi har leiet lager til tribunen siden 1. mars i år. Og vi regner med å måtte betale leie til 1. mars neste år. Totalsummen av leien tilsvarer halvparten av det tribunen har kostet, sier Skridshol, som nå er veldig fornøyd med at politikerne har tatt en viktig beslutning for klubben.


Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...