Nordre Aker Budstikke

Vil fylle gata med høye kneløft og smil

TRENERE: Tiril Guttorm og Michelle Hansen er høstens aspiranttrenere. Foto: TIGERSTADEN DRILL

I disse korps og drilldager inviterer disse driftige jentene til helt nye Tigerstadens Drill. – Vi drømmer om å fylle gata med strålende smil, høye kneløft og kule effekter, sier Tiril og Michelle.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.05.2015 kl 08:55

NORDRE AKER/TÅSEN: Timingen er bra, nå er høytiden for korpsmusikk og drill. Men Tiril Guttorm og Michelle Hansen er på helårsbasis.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Tigerstaden Drill

– Tigerstaden Drill er en nyoppstartet drilltropp som er åpen for alle uansett erfaring, fra seks år og oppover. Til høsten satser vi på å ha en ny drill- og dansegruppe på plass, inviterer de driftige drilljentene.

Send oss dine 17. mai-bilder fra Nordre Aker til , på var Facebook-side, eller merk bildene dine med #nabudstikke på Instagram. Alle bilder blir med i vår store 17. mai-bildeserie!

Tiden fremover mot sommeren og skolestart skal brukes på rekruttering og planlegging.

Norges Musikk Forbund

– Hos oss skal drill– og danseglede være i fokus. Vi er nå medlemmer i Norges Musikk Forbund (NMF) og er for tiden i gang med å søke lokaler over hele Oslo, sier Tiril Guttorm, en av instruktørene fra Tigerstaden Drill, og oppvokst på Tåsen, og tidligere drilljente i Tåsen skolekorps.

Les også: En fantastisk 17. mai-oppvarming!

For drillere og korps over hele landet er nok 17. mai en viktig rekrutteringsdag. Den rykende ferske drilltroppen har store planer for neste års begivenheter.

Høye kneløft

– Vi drømmer om å fylle gata med strålende smil, høye kneløft og kule effekter i årene som kommer. Vi vil ha inn både nye og erfarne drillere. Både de som har drillet tidligere, de som er aktive konkurranseutøvere og nybegynnere, sier Michelle Hansen, som samtidig utdanner seg til barnehagelærer ved Høgskolen i Oslo og Akershus ved siden av drillaktivitetene.

Sosialt

Styreleder i Tigerstaden Drill er Mai Hansen. Hun legger vekt på et godt undervisningstilbud, men også et sosialt fellesskap både på trening og arrangementer utover året.

– Det blir pizza– og filmkveld, juleshow og sommeroppvisning for alle medlemmer. Ikke minst også glitter og stas!

Mer om Tigerstaden Drill finner du her.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke


I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...