Nordre Aker Budstikke

Nysgjerrig på den nye «storstua» som åpner om få dager?

Bli med inn - se bildene her.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.01.2017 kl 17:08

VOLDSLØKKA: Litt over en uke igjen til denne flotte hallen åpner - les tidligere sak om det unike bygget her.

1400 kvadratmeter

– Hallen er Norges mest skreddersydde skatehall, og er tilpasset aller deler av skate; street, bowl og vert, forteller kommunikasjonssjef i Kultur- og idrettsbygg - Oslo kommune om den nye hallen ved Voldsløkka.

Etter at hallen har åpnet, overtar Bymiljøetaten ansvaret for driften.

Flere brukere

Og det er lagt opp til andre brukergrupper - enn skatere. For etter det Nordre Aker Budstikke får opplyst, så er det i behovsanalysen nevnt at både inlines, sparkesykler og BMX er brukergrupper. Men hvordan dette vil håndteres når hallen er i bruk er det da Bymiljøetaten som skal ha ansvar for.

LES OGSÅ: Ikke bare ny hall, men også mer idrett og skole på Voldsløkka


Videre.

– Hallen er en brukshall som tilfredsstiller internasjonale konkurransekrav, og skal være for både nybegynnere og proffe. Innendørs skateareal er på drøye 1 400 kvm.

Direktør i Kultur- og Idrettsbygg - Eli Grimsby - gleder seg sikkert til åpningen hun også.

Internasjonal oppmerksomhet

– Det er flott og morsomt at Oslo skatehall vekker internasjonal oppmerksomhet allerede før vi åpner hallen, forteller hun.

LES OGSÅ: Voldsløkka blir Oslos største konsertarena


Og fortsetter

– Vi har hatt tett dialog med brukerne gjennom hele planleggingsprosessen, og tilbakemeldingen fra skaterne er at de er strålende fornøyd. Det er vi selvsagt veldig glad for.

Åpningen

– Ett år etter at de første spadetakene ble tatt, er vi stolte og glade over å kunne levere Oslo skatehall innenfor både tid og kost. 12. januar åpner vi dørene til Oslos første innendørs skatehall som er tilpasset alle deler av skate. Dette blir en storstue for rullebrettkjørere i Oslo.

Les også:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...