Nordre Aker Budstikke

Også best i det lange løp

Fra venstre: Eira Skaarer Wiklund og Nils A Niklasson smiler bredt etter sine andre Ungdoms-NM gull på to dager. Martin Chr Borg, Koll, er også fornøyd med sin bronse. Foto: FOTOMONTASJE/NYDALENS SKIKLUB

– I dag var terrenget byttet ut fra Levangers gatenett til trøndersk skog i nærheten, ikke særlig kupert og til dels diffust med mange grøntområder med tett og uoversiktlig skog, melder Nydalens Skiklub.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.08.2021 kl 18:30

NYDALEN: Onsdag ble det to seire i sprintdistansene til lokalklubben Nydalens Skiklub, da Ungdoms-NM startet i Levanger. Eira Skaarer Wiklund og Nils A Niklasson vant da overbevisende seire i 15- og 16-årsklassene med gode tidsmarginer til konkurrentene.

– I dag var terrenget byttet ut fra Levangers gatenett til trøndersk skog i nærheten, ikke særlig kupert og til dels diffust med mange grøntområder med tett og uoversiktlig skog. Det så ikke ut til å plage gårsdagens vinnere særlig. Begge løp relativ stabilt gjennom de trønderske skogene, og til tross for noen småsvinger på et par poster for begge ble det klare seire på de to stortalentene nok en gang, skriver klubben.

Eira var 3.5 min for sølvvinner mens Nils var 2.5 minutt foran toeren.

– Både Eira og Nils tilhører kategorien av løpere som løfter seg når det kommer til mesterskap. Med dagens seire har Eira nå fire gull i ungdoms-NM av fire mulige, mens Nils på sine seks forsøk har tre gull, to sølv og en bronse. Nils seier i langdistansen ble forøvrig fulgt fint opp av Koll-løperne Martin Christoffer Borg og Tobias Tronbøl Lium med bronse og fjerdeplass, ifølge klubben.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...