Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Historisk:

På pallen i Sverige

Keeper Evert foran, bak keeper fra venstre: Martin (Kjelsås), Ebbe (Kjelsås), Marius (Kjelsås), Petter (Kjelsås), og Ingvar. Bakerst fra venstre: Olav (Kjelsås), Kristian (Kjelsås), Daniel (Kjelsås), Oscar, Oliver (Kjelsås), Elias (Kjelsås), Mats, Tristan (Kjelsås), og Peder. Foto: PRIVAT

Ikke bare ski, fotball og håndball for Kjelsås, men også mange små Zuccarello'er. – Historisk, sier laglederen om innsatsen til denne hockey-gjengen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 11.01.2016 kl 15:16

KJELSÅS: I helgen ble det arrangert Nordic Youth Trophy turnering i Kristinemhamn i Sverige, hvor også Grüner Ishockey 05-gutta deltok. Av 30 lag kom Grüner-laget helt opp på en tredjeplass i turneringen.

Flest fra Kjelsås

Pokalen - flott tredjeplass av disse unge hockeygutta fra Grüner. Foto: PRIVAT

Ti av gutta på laget er Kjelsås-gutter, som med resten av laget scoret hele 50 mål på åtte kamper(!). 05-laget fra Oslo vant alle kampene bortsett fra semifinalen mot gullvinner Haninge Anchors. Bronsefinalen ble vunnet 9-1 over Linköpings HC Röd.

LES OGSÅ: Fire lokale syklister tatt ut på landslaget

Historisk

– Hvor stort er dette, lagleder Øystein Langland?

– En veldig stor prestasjon og historisk i Grüner-perspektiv. Både 04- og 05-gutta ble best av de ni norske lagene som var med, forteller Langland.

Han fortsetter:

– Gutta er ivrige – noen veldig ivrige. I snitt er det fellestreninger tre ganger per uke. Noen driver også med fotball og andre idretter, mens også noen trener bare hockey, forteller laglederen.

LES OGSÅ: Kjelsås-ildsjel nominert itl Årets Navn i Nordre Aker. Les om alle finalistene og avgi din stemme her!

Inspirerer

Og klart det inspirerer å gjøre det så godt i en turnering som den i Sverige i helgen.

Herman fra Grefsen spiller på Grüner G-12, de vant B-finalen, totalt på syvende plass av 36 lag. Foto: PRIVAT

– Ja, det inspirerer virkelig på veien videre, og resultater som blir lagt merke til langt utenfor klubben også. For å si det sånn; at 05-laget skulle klare å ta en bronseplass var det vel ingen som hadde noen tanker om. Likevel, det er et godt lag som har markert seg i serien, også 04-laget.

– I kveld, mandag, har 05- og 04-laget trening sammen. Helgen blir nok snakket om, det skal bli moro! legger Langland til.

Grüners U12 lag (12 år) gjorde det også godt i turneringen. U12 ble nummer syv av 36 lag, vant B-finalen, og med Herman fra Grefsen på laget.

Langland forteller at det også er noen Kjelsås-gutter med på Grüners 03-lag. I tillegg til Kjelsås-spillere også på 07-laget.

Nordre Akers hockeyfremtid ser med andre ord lys ut.

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...