Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Poengløs sesongstart for Lyn

SKUFFELSE PÅ BISLETT: Lyn tapte 0-2 for Grorud i sesongpremieren. Likevel ingen grunn til å deppe, mener trener Trond Andersen. Foto: LARS OPSTAD/Kladd.no

Lyn fikk et ublidt møte med Grorud hjemme på Bislett i sesongens første seriekamp. Faysal Ahmed satte ballen to ganger i målet, og sendte Lyn av banen uten poeng.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.04.2015 kl 21:30

BISLETT: Lyn tok i mot Grorud søndag kveld. Foran om lag 1700 tilskuere ble det likevel en tøff jobb for Lyn å stå i mot gutta fra Grorud.

Tidlig mål

Grorud kom til kampens første virkelig store sjanse etter bare ti minutter. På Kevin Mankowitz’ frisparkinnlegg, fikk Emilio Garcia til en kjempesjanse på bakre stolpe. Sofus Rasmussen i Lyn-buret reddet imidlertid forsøket, ifølge nettstedet siste.no.

I kampens 22. minutt svarte Lyn, og på innlegg fra Ola Scheele Moe headet Simen Høglien ballen, som dessverre gikk like over mål.

Ett minutt senere startet Groruds målfest, da Faysal Ahmed kom alene med Lyn-keeperen og fikk satt ballen sikkert i mål.

Det var samme Ahmed som hadde signaturen på kampens andre og siste scoring. Etter 58. minutter løp han fra Lyn-forsvaret og satte ballen i lengste hjørne med utsiden av foten, alene med keeper.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

To gule til Lyn

Lyn fikk to gule kort i kampen: Ola Scheele Moe for å felle Groruds Trace Murray etter ni minutter, og Stig Ørjan Karenstuen for å hindre en Grorud-overgang etter 80 minutter.

Kampen endte 0-2 i Groruds favør.

For Lyn, som akkurat klarte å redde seg fra nedrykk i 2014, er målet å bite seg fast i 2. divisjon i år. Før kampen sa Ola Scheele Moe til Nordre Aker Budstikke at laget nå står bedre rustet.

– Nesten hele laget er jo byttet ut. Et av målene for 2015-serien er i hvert fall ikke å rykke ned. Jeg har tro på at vi skal klare oss godt i 2. divisjon i år, sa midtbanespiller Scheele Moe.

Nordre Aker Budstikke samlet Kjelsås, Lyn og Skeid til duell like før seriestart. Se hvordan det gikk her!

– Lyn presterer ok

– Resultatet ble ikke som vi ønsket, men vi presterer ok, sier trener Trond Andersen til Nordre Aker Budstikke.

Han mener Lyn startet bra, men:

– Vi er uheldige og havner bak 0-1 tidlig i kampen, og det gjør det vanskelig for oss.

Andersen forteller om skuffelse i Lyn-garderoben etter kamp søndag kveld, men mener det likevel ikke er noen grunn til å deppe selv om serieåpningen startet med tap.

– Jeg syns vi har en positiv innstilling og prøver å spille når vi havner bak. Vi viser bra initiativ selv om vi ikke klarer å utnytte det.

Fokus på cupen

Nå rettes alt fokus mot neste kamp. Den spilles på onsdag, og er første runde i cupen, borte mot Fram-Larvik.

Deretter følger ytterligere to bortekamper for Lyn, mot Stabæk 2 på Nadderud 27. april og Skeid på Nordre Åsen 1. mai.

– Nå er det viktig at vi tar en kamp om gangen. Nå er det cupkampen som har alt fokus for oss, sier Andersen.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...