Nordre Aker Budstikke

Audun gjorde comeback:

Rett inn på juniorlandslaget

Audun Bakken Jensen fra Korsvoll (1998) klar for juniorlandskamp i Finland neste helg. Foto: PRIVAT

Stavhopper Audun Bakke Jensen fra Korsvoll var skadet lenge. Men kjempet seg tilbake og rett inn på juniorlandslaget, og på vei til Finland neste helg.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.08.2015 kl 21:09

KORSVOLL: Audun Bakke Jensen (1998) fra Korsvoll er en av stavgutta til Koll og nå Tjalve IL, og 2. års videregående elev ved Nydalen, idrettslinja.

Les også: Nesten halvparten av 10. klassingene fikk bare 1 eller 2 på skriftlig matteeksamen

Skadet lenge

Fordi han var skadet i foten og ikke kunne hoppe stav fra midten av februar frem til sommerferien, gikk han glipp av muligheten til å kvalifisere seg til U18-VM i Colombia. Men nå er han tilbake igjen.

I første konkurranse etter skaden i Junior NM forrige helg perset han med 5 cm til 4,60 m, og fikk en delt sølvmedalje. Og rett inn på juniorlandslaget som skal til nordisk i Finland neste helg.

Les også: Fangene på Fortet åpner i Nydalen


Litt av et comeback?

– Jeg har slitt mye med skader i år, så å bli tatt ut til junior landskamp er en stor bonus for en ellers begrenset sesong, sier en glad Audun.

– Veldig god form

Han fortsetter.

– Nå føler jeg meg i veldig god form, og håper å klare å prestere opp i mot pers under landskampen, sier stavhopperen fra Tjalve IL.

Audun forteller at han trener rundt 10 - 15 timer i uka, avhengig av tid på året, og at friidrettsutøveren kun har satset på stav de siste årene.


Les også: Derfor er Mette rektor for to skoler

Thomas med i hinder

Thomas Byrkjeland (1998) fra Disen er også tatt ut til landskampen, 3000 meter hinder. Han er opprinnelig også kolling, men trener med Tjalve. Thomas var også med i U-18 VM i Colombia tidligere i år.

Norge skal kjempe mot Sverige, Island/Danmark og hjemmelaget Finland i Espoo 29. til 30.august - her er hele laguttaket.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...