Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Rye-ryttere i rute til terrengsesongen

Elisabeth Sveum, Torjus Bern Hansen og Marit Sveen gjorde det bra i Hellas forrige helg. Foto: BERNHANSEN.COM

Sykkelklubben Rye tok hjem to 3. plasser og en 4. plass etter ritt i Hellas siste helgen i februar.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.03.2016 kl 13:06

HELLAS/NORDRE AKER: Like før jul ble Torjus Bern Hansen, Elisabeth Sveum og Marit Sveen tatt ut på terrengsykkellandslaget for 2016. Forrige helg deltok de i et ritt på øya Salamina i Hellas, der de viste at de er godt i rute til årets sesong.

Rye-rytterne var på øya utenfor Athen i to uker. Den første helgen syklet de et etapperitt, bestående av tre etapper. Den siste helgen var de to siste etappene. Dagene mellom de to helgene ble brukt til trening.

LES OGSÅ: Her heter det Fisut!

God avslutning

Den siste ritthelgen, siste helgen i februar, kom Bern Hansen og Sveum seg nemlig på pallen i UCI-rundbanerittet i Salamina Island MTB race, og tok hver sin 3. plass. Sveen kapret en 4. plass.

– Jeg merker at jeg trenger noen gjennomkjøringer for å få opp rittfarten. Men jeg fant god flyt, sier Sveum, til Terrengsykkel.no, og legger til at gjennomkjøringene ga henne positive svar.

– Jeg tar med meg godfølelsen videre og har mye å jobbe med de neste månedene. Det er herlig å være tilbake i trening.

– Veldig fornøyd!

Torjus Bern Hansen er også fornøyd med pallplass etter siste dag av rittet, til tross for noe teknisk trøbbel dagen før.

– Jeg har fått bekreftet at kapasiteten er der den skal være, men at jeg må jobbe med litt mer fart inn mot sesongen. Med andre ord så var de første rittene som forventet egentlig, sier Bern Hansen til Terrengsykkel.no.

Torjus Bern Hansen lå en periode i tet under rundbanerittet. Foto: BERNHANSEN.COM

Slik bekriver Bern Hansen den siste etappen, som endte med 3. plass, på sin egen blogg:

«På søndag var det klart for det siste rundbane rittet. Denne gangen var jeg fast bestemt på å unngå tekniske problemer. Denne gangen var det løypa med én lang oppoverbakke som skulle sykles. Det var en løype som i utgangspunktet passet meg dårlig, men siden beina manglet litt sprut, og jeg slet litt med kramper så var dette kanskje løypa som passet meg best her nede.

Jeg åpnet kontrollert opp første del av bakken, og når jeg så at jeg hadde muligheten til å komme først over toppen av bakken, så la jeg på litt ekstra. Dermed kom jeg først inn på stien, og i bånn ved runding hadde jeg rundt 10 sekunder på andre- og tredje-mann.
På søndagen så ledet jeg faktisk rittet i hele 17 min!

Disse tok meg fort igjen oppover, men jeg kunne kontrollere tempoet fra front så lenge vi var på singletrail. Da vi kom ut på den åpne grusveien igjen i siste halvdel av klatringa så rykket Martin Loo og en greker. Jeg valgte å ikke følge siden jeg visste at beina ikke tålte det, så jeg fortsatte bare i mitt eget tempo. Jeg endte tilslutt på 3.plass, noe jeg er veldig fornøyd med! Det var gøy å få gjennomført et ritt uten tekniske problemer, og med en god disponering. Snittpulsen lå likevel 7-8 slag under hva den pleier å være, men dette kommer av at jeg ikke enda har rittfarten inne, så det blir gøy når jeg får litt mer fart i kroppen til sesongen starter for fullt. Da tror jeg det kommer til å gå unna!»

Du kan lese hele blogginnlegget til Torjus Bern Hansen her.

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...