Nordre Aker Budstikke

Norway Cup 2016:

Sa-sa-sa tilbake på sletta!

De satt langt inne, de to scoringene til Skeid i dag, de kom i sluttminuttene. Her fra tidligere i kampen mot Fjellhamar. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

På 90-tallet hadde Skeids juniorgutter et raid i Norway Cup. I fjor tapte juniorgutta kvartfinalen mot Kurdistan, som vant hele cupen. Hva skjer i år?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 01.08.2016 kl 16:35

EKEBERG: Skeid stiller med hele 19 lag i 12 klasser i årets Norway Cup - her kan du se oversikt over alle lagene som er med.

LES OGSÅ: Ikke alle ligger på stranden i ferien - dette blir guttas tredje cup på like mange uker!

Asylsøkere

Også i år med to afghanske asylsøkergutter som i regi av Bufetat lånes ut til Skeid for å spille Norway Cup - gutter 13 år.

– I Afghanistan har vi spilt fotball med venner, men ikke gått på treninger, forteller Jan Sarwary og Rafiullah «Rafi» Ahmadi til NRK.no i tidligere sak i forrige uke.

Gutta kom til Norge som enslige mindreårige asylsøkere for 8 måneder siden, og bor i et omsorgshjem på Toten.


Her kan du lese saken på Skeids hjemmesider.

LES OGSÅ: En første gang for alt - også deltagelse i Norway Cup

Skeid - Fjellhamar - mandag i Norway Cup 2016. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Kommer langt

Alltid spennende å se hvor langt Skeidlagene kommer i Norway Cup. Særlig juniorlaget har meritter å vise til fra den populære fotballcupen.

I fjor kom Skeids juniorgutter helt til kvartfinalen, men tapte der 0-3 mot det norske Kurdistan-laget, som senere vant hele cupen.

Jakter igjen

Men nå er juniorgutta igjen på jakt på toppen. Mandag feide de avgårde også gjennom dag to av Norway Cup, og vant 2-0 over Fjellhamar. Akkurat som de vant første kampen søndag, 2-0 over Surnadal.

Nils Hansen i trenerteamet til juniorgutta på satsningslaget oppsummerer kampene så langt i cupen.

– I går hadde vi grei kontroll, med scoringer av Mashood og Sofian. I dag mot Fjellhamar ble det en mye mer jevn kamp, sier Hansen.

LES OGSÅ: Hvorfor bryr vi oss ikke mer om hvordan de gamle har det?


Som måtte vente lenge på de to scoringene i dag.

– Ja de kom ikke før i løpet av de siste ti minuttene, ved Tage på corner, og Ron siste scoringen rett før slutt. Nå er det matematisk umulig at vi ikke går videre til A-sluttspillet, sier treneren.

– En jevnere kamp i dag, sier trener Nils Hansen om kampen mot Fjellhamar i Norway Cup mandag. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Han forteller videre at det et veldig ungt juniorlag fra Skeid i år i Norway Cup, flere var guttespillere i fjor.

– Vi har heller ikke med noen av juniorene fra A-laget. Med litt flyt fremover nå så kan vi komme langt, tror treneren.


Han avslutter.

– Men det spørs jo hva vi møter. Vi tar bare en kamp ad gangen, og møter den motstanden som måtte komme. Men vi må bli bedre på å produsere målsjanser, der har vi mye å gå på!

Tirsdag 19.45 venter Osterøy for skeidgutta, siste innledende kamp.

LES OGSÅ: Løse hunder angrep den blinde katten, som gikk i bånd!

Vunnet?

Men har juniorgutta til Skeid noen gang kommet helt til topps i Norway Cup? Det har de ifølge cupens pressesenter, selv om det begynner å bli noen år siden. Skeids juniorgutter hadde et skikkelig raid på 90-tallet, og vant cupen både i 1994, 1997 og 1998.

Så blir det spennende å se hvor langt Nordre Åsen-gutta kommer i år, og om det blir mye Sa-sa-sa Skeid på sletta!

LES OGSÅ: Nå skal det bli liv og røre rundt den gamle gården - restaurant, butikker og 440 leiligheter.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post![/

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...