Nordre Aker Budstikke

– Største braket jeg har hørt!

Til tross for uvær og tap, var humøret på plass. F.v: VIlde, Selma, Ellinor og Seray. Foto: SYNNE SOFIE CHRISTIANSEN

Men tøff motstand, lyn, regn og torden stopper ikke humøret til sagenejentene.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 31.07.2017 kl 19:01

EKEBERG: I dag fikk spillerne føle på skikkelig cup-vær.

Sagene-jenter 05 var klar for å bite godt fra seg i første kamp i Norway Cup, mandag, og motstanderne var Koll. Underveis i kampen åpnet himmelen seg - med både lyn og torden.

Men jentene synes ikke det var så ille.

– Plutselig begynte det å pøseregne, også kom det største braket jeg har hørt, forteller Vilde (12)

– Jeg håpet det skulle begynne å regne jeg, for det er mye bedre enn sol. Da blir det så varmt, sier Ellinor (12).


Alle fire jentene er enig at det er bedre med regn enn sol, når man spiller kamp. Men spesielt med lyn og torden, det var det.

– Jeg følte meg som en helt der jeg sprang der ute, legger Selma til, som syntes det var en spennende opplevelse.

Relativt nyoppstarta lag

Det gikk ikke helt veien for jentene i første kamp. 3-0 ble stillinga til Koll, men jentene mistet ikke humøret av den grunn. Sagene-laget har kun spilt sammen i to år, og i fjor vant de bare to kamper. I år har det gått mye bedre, forteller jentene.

– Det var dumt å tape 3-0 i første kamp, men det er lenge siden vi har spilt sammen. Vi har hatt ferie, også er vi i tillegg et ganske nytt lag, vi har bare spilt sammen i to år, sier Ellinor.

– Men vi har blitt mye bedre da! I år har vi vunnet mange flere kamper, skyter Selma inn.


Neste kamp er allerede samme kveld - jentene skal møte Oppegård IL.

– Jeg håper vi møter noen som er like flinke som oss, altså noen på vårt nivå, det er mye gøyere, sier Vilde.

Vanligvis henger de på Voldsløkka, nå er de på plass på Norway Cup og vil vinne alt. F.v: VIlde, Selma, Ellinor og Seray. Foto: SYNNE SOFIE CHRISTIANSEN

Første gang på Norway Cup

Seray (12) deltar for første gang på Norway Cup. Hun gleder seg veldig til kampene, men også til å se alle bodene og konkurransene som befinner seg på Ekeberg-sletta.

– Det er veldig gøy og spennende å delta på Norway Cup. Jeg håper vi vinner resten av kampene, også at vi vinner noe på bodene her borte, sier hun.


– Det er veldig mange morsomme konkurranser her. Jeg håper veldig å vinne en stor melkesjokolade, eller en drakt, legger Vilde til.

Og dersom det fortsetter å regne sånn som i dag, er det en ting Selma tenker på.

– Vi må drikke kakao, det er koselig når det regner, sier hun.

LES OGSÅ:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...