Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Sander (13) vant i helgen, og snart blir det rock'n roll og DJ i Trollvann

VANT: Sander Steen Olsen (14) fra Korsvoll og i Kjelsås Alpinklubb, vant begge rennene i helgen - her i aksjon. Foto: Kjelsås Alpin

Første onsdagen i februar blir det rock & roll, lyssetting, show og flammer i bakken, og med DJ, ifølge Kjelsås Alpin.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.02.2015 kl 09:53

KJELSÅS/KORSVOLL: Det skjer mye i Kjelsås Alpinklubb om dagen. Blant annet forteller Arild Olsen, hovedtrener i alpingruppa, om helgens kvalifisering til Pokal-lokal i Slovenia, arrangert av Norges Skiforbund.

- Kjelsås IL-alpin stilte med mange løpere i kvalifiseringsrennene, som forgikk lørdag i Gol. Der ble det kjørt slalom. Søndag var det klart for storslalom i Hemsedal, forteller hovedtreneren.

Les også: Marka-huset gikk nesten halv million over takst

Vant begge rennene

Sander Steen Olsen (13), fra Kjelsåsklubben, klinte til og vant begge rennene. Han er nå tatt ut av skiforbundet, sammen med utøver fra Kongsberg, for å delta i det prestisjefylte rennet i Slovakia første helgen i vinterferien.

Sander er fast bestemt på og reise til Pokal-Loka for å vinne også der!

- Jeg reiser ikke for å bli nummer 10, men for å vinne, var kommentaren til Sander da han fikk vite om uttaket.

- Torkild Engen Finne (Kjelsås), gjorde det også bra i klassen U16, men var litt uheldig i slalomdelen lørdag og kjørte ut. Men han revansjerte seg på søndag og gjennomførte et godt løp der, ifølge hovedtrener Olsen i klubben.

Christian Søvik (Kjelsås) gjorde det også bra. Han ble nummer 10 i rennet lørdag, men mistet skien og kjørte ut søndag.

- Litt synd det, for det er de 10 beste sammenlagt i rennene, som ble tatt ut videre til forbundssamling med Norges skiforbund, legger Olsen til.

Resultater fra rennene kan leses her.

Klubben vokser

Han forteller for øvrig at alpinklubben vokser. I alt er det neste 400 alpinister og skiskoleutøvere registrert.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

- Vi skal også arrangere U16 kretsmesterskap i slalom, i Grefsenkleiva onsdag 25. februar. For første gang har vi også fått tildelt rangeringsrenn til landsfinalen, som i år går i Bardu, forteller Olsen.

Rock'n roll og DJ

Men det er også et helt spesielt renn på gang.

- Når Kjelsås Alpin arrangerer renn, så slår vi på stortromma. Onsdag 4. februar arrangerer vi The Nightrace Trollvann. Det blir rock & roll, lyssetting, show og flammer i bakken, og med DJ. Det blir liv og røre i Trollvann, inviterer Olsen.

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...