Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Satser på full hall lørdag: - Vi skal gi alt!

Kjelsås håndballgutter 2000 gleder seg til helgen. Da er de vertsskap for to nye kamper i høythengende Grensemesterskapet.

Kjelsås håndballgutter 2000 gleder seg til helgen. Da er de vertsskap for to nye kamper i høythengende Grensemesterskapet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.01.2015 kl 14:35

KJELSÅS: - Ja, vi gleder oss veldig til helgen. Dette er viktige kamper i Grensemesterskapet, ifølge 2000-gutta Oskar H. Lie (keeper), Ulrik Mathias Olsen (midtre bakspiller) og Ola Romsaas (venstre bakspiller).

- Enda mer gøy å spille hvis det er mange på tribunen. Vi håper på full hall på lørdag. Kanskje det lille ekstra som skal til for at vi vinner? Vi skal i hvert fall gjøre alt for at det blir morsomme og bra kamper å se på, inviterer gutta.

Og legger til:

- Vi skal ihvertfall gi alt på lørdag!

Tips Nordre Aker Budstikke!

Beste lagene

Grensemesterskapet er en serie der de beste lagene fra de grensenære områdene i Sverige og Norge møtes.

- Det er totalt 11 lag for gutter 14. Vi har spilt fire av 11 kamper, og har så langt full pott, åtte poeng, forteller trener Lars Romsaas.

Hjemmekampene i Kjelsåshallen på lørdag er mot Asker kl. 1300 og Lidkøping kl. 17.00.

- Lag som per i dag ligger bak oss på tabellen. Men det er gode lag i en serie som Grensemesterskapet, og ingen motstander undervurderes, legger treneren til.

Grensemesterskapet avgjøres 11. april, med finalerunde i Gøteborg.

- Tette og jevne kamper

HK Lidkøping er også et lag Kjelsåsgutta aldri har spilt mot før. De tror det blir jevne kamper til lørdag.

- Tette og jevne kamper er alltid gøy. Minuttene før kampen starter, med spenningen man får da, det er en av de beste følelsene jeg kjenner til, sier Oskar.

- Blir gøy å prøve å få til noe av det vi har trent mye på den siste tiden. For eksempel å utvikle spillet vårt på litt andre områder enn vi har gjort tidligere, legger Ola til.

Gutta forteller om at det blir viktig å «holde hodet kaldt, ikke stresse og ta fornuftige valg på banen."

- Vi har slitt litt mot svenske lag tidligere, de spiller litt annerledes. Så det blir spennende å se hvordan det blir nå, sier Ulrik.

De forteller ellers at de trener håndball rundt fire ganger i uka. I tillegg kommer styrketrening og kampene.

Håndballhelter?

- Niklas Landin Jacobsen, (dansk målvakt og spiller for det Danske landslaget og for Rhein-Neckar Löwen i Bundesligaen), sier Oskar

- Domagoj Duvnjak er min håndballhelt - han har spilt for Hamburg og spiller for Kiel nå, sier Ulrik.

- Mikkel Hansen! Han spiller på det danske landslaget og på PSG i Paris. Han er kåret til verdens beste spiller i 2011 og er en av de fremste håndballspillerne vi har i dag, sier Ola.

«Nye» Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke er nå lansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...