Nordre Aker Budstikke

Sender lokaloppgjøret Kjelsås-Skeid direkte

Tom Nordlie (t.v.) og Skeid tar trikketuren opp til Grefsen stadion for å møte Eivind Kampen og Kjelsås. Et lokaloppgjør som pleier å bli intenst. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP/THOMAS GRANERØD (ARKIVFOTO)

Klokken 16 er det avspark på Grefsen stadion. Skeid livestreamer kampen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.09.2016 kl 19:06

GREFSEN: Har du ikke mulighet til å ta turen til Grefsen stadion kan kampen følges live på nettet.

Det er Skeid-TV som direkteoverfører kampen, via sine Youtube-sider. Sendestart er klokken 15.40, og kampen blåses igang klokken 16.00.

Kampen kan du se i videovinduet under, eller følg denne linken direkte til Youtube.

NB! Dersom streamen stopper underveis vil videovinduet vi har lagt inn under ikke oppdateres med livebilder når streamen er oppe igjen. Dermed vil sendingen stoppe, og du må gå direkte til Youtube.

Topp og nedre del av tabellen

Før kampen ligger Skeid på andreplass på tabellen i 2. divisjon, etter at de slo et hardtslående Finnsnes på Nordre Åsen sist søndag.

Kjelsås ligger på åttendeplass på tabellen, selv om de tok tre poeng i 0-1-kampen mot Follo forrige helg, og dermed på foreløpig nedrykksplass.

Tipper uavgjort

Skeid seiler i medvind, men statistikken for oppgjør mellom de to lagene taler i Kjelsås-favør. Sist de to møttes, i mai iår, endte kampen 1-1.

SLIK GIKK DET I FJOR:


Jonny Olsen, leder av supporterklubben Skeidoksene, tror kampen ender uavgjort. Her er hans «tippetips», sakset fra Facebook-gruppen til 2. divisjon avdeling 1:

«KJELSÅS – SKEID
LØR 17.09 16:00
TIPS: U
Runden sparkes i gang på lørdag med et svært spennende lokaloppgjør!

Kjelsås har kniven på strupen i de seks siste kampene, og ligger per dags dato på nedrykk, men det er bare 1 poeng opp til Oppsal og 2 poeng opp til Follo og Alta. Er avhengig av en jevn poenghøst nå.

Kommer til denne kampen med 4-4-2 på hjemmebane. Har ligaens fjerde sterkeste forsvar med 25 baklengs (Bare Topp 3 er bedre), men har samtidig ligaens svakeste angrep med bare 22 mål (likt med Ullern), og jeg regner med at de gjør det de kan for å få Simen Stamsø Møller med på lørdag.

Vi (Skeid, journ.anm.) har nå berget plassen i divisjonen, og kan senke skuldrene noe. Men, vi er forberedt på et intenst lokaloppgjør på lørdag. Vi må tilbake til 2011 eller 2010 for å finne sist vi slo Kjelsås i en tellende kamp. Disse kampene lever sitt eget liv uavhengig av tabellsituasjon. Men vi har solide 6-3-1 på bortebane og 19-7 i målforskjell, vi har 5 strake seiere og er forhåpentligvis hundre prosent klare til dyst.


Jeg vil helst helgardere denne kampen. Jeg håper på seier, frykter tap, og ender derfor midt på. U.»

Dette sier trenerne

Her har klubbene intervjuet trenerne sine. Se vieoene her:

Tom Nordlie, trener Skeid:

Eivind Kampen, trener Kjelsås:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...