Nordre Aker Budstikke

Ser ut til å ordne seg likevel

Kanskje blir det snart is likevel - på banen ved NIH, og hvor Ullevål Bandy har treninger. Foto: ULLEVÅL BANDY

En fortvilet bandyklubb kan kanskje likevel juble over is om ikke så lenge.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 14.11.2018 kl 11:52

ULLEVÅL: I helgen fortalte Ullevål Bandy om den fortvilte treningssituasjonen, isen ved Norges Idrettshøgskole (NIH) er foreløpig ikke på plass. Det skaper problemer for bandyklubben.

Klubben forteller at Bergbanen ved Ullevål allerede har sprengt kapasitet.

Interne forhandlinger

Grunnen til at det ikke nå er skøyteis ved NIH, slik det tidligere år har vært, skal etter informasjon fra bandyklubben være at interne forhandlinger ikke har vært i mål, mellom idrettshøyskolen og bandyforbundet. Og at prisen for leie skal også være økt, sammenlignet med fjoråret.

– Ullevål Bandy har rekruttert bra de siste årene og dessuten bygd opp flere årsklasser med jenter. Hele treningskabalen er basert på bruk av både banen på NIH og Bergbanen. Mange barn og unge på Ullevål bandy får dermed ikke trent som ønsket og planlagt. Vi lever jo med dette problemet allerede og må avlyse treninger, sa Erik Sauar i klubben til lokalavisa.

Blant annet betyr kun en isbane til disposisjon også 35 i hver garderobe ved Berg-banen, i garderobe beregnet til under halvparten, og 70 barn og unge samtidig på Berg-isen - seks lag.


HER KAN DU LESE HELE SAKEN FRA HELGEN OG SVARET FRA EIENDOMSSJEFEN VED NIH.

Enighet

Tirsdag denne uka ble det også avholdt et møte i saken, mellom NIH og Oslo og Akershus Bandyforbund.

– NIH bekreftet i møtet at de vil bruke midler på oppgradering av skøytebanen i de nærmeste årene fremover. På grunn av det ugunstige været vi har akkurat nå, vil det fortsatt drøye noe før banen kan tas i bruk, en vi tror at isen skal være på plass i løpet av uke 48, forteller daglig leder, i Oslo-Akershus Bandyregion, Espen Eilert Johansen.

Han legger også til det også skal være enighet mellom NIH og bandyforbundet om leiepris for kommende sesong.

LES OGSÅ: Hvem synes du bør bli Årets Navn og Ildsjel i Nordre Aker 2018?

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...