Nordre Aker Budstikke

Setter ned skikort-prisene: Velkommen etter

Ikke helt her ennå, men når det blir stabilt kaldt starter snøproduksjonen i Grefsenkleiva og Trollvann. Foto: OSLO SKISENTER

– De andre har satt prisene ned til vårt lave nivå, ifølge daglig leder av Oslo Skisenter, Peer Bakke. Men når åpner bakkene?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

TROLLVANN/GREFSENKLEIVA: I forrige uke skrev VG om Oslo Vinterpark på Tryvann, som nå frister med nærmest halvering av priser på sine sesongkort.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Sist vinter måtte en voksen betale 4450 kroner for et sesongkort i skisenteret ved Tryvann. I år blir prisen 2500.

LES OGSÅ: SV: – Nå skal Korsvollhallen prioriteres

«For en skiglad familie blir priskuttet formidabelt. I fjor måtte mor, far og to barn mellom syv og 15 år betale til sammen 16.560 kroner for sesongkort. I år kan de kjøpe et familiekort til 7000 kroner. Det gjelder for to voksne og tre barn, skriver VG.

Lave priser i fem år

Nordre Aker Budstikke har vært i kontakt med Oslo Skisenter, som holder orden i bakkene ved Trollvann og Grefsenkleiva.

– Oslo Vinterpark har satt sine priser ned til vårt nivå. Vi ligger på det lave nivået vi har hatt de siste fem årene. De prisene vi er på nå er det vi må ta for å få anlegget til å gå rundt, forteller daglig leder i Oslo Skisenter, Peer Bakke.

LES OGSÅ: Lokalavisen bikker millionen!

På hjemmesiden til skisenteret står det også at dagskort for hele familien, vel og merke ved kjøp før 1. desember – etter det er det noe dyrere – er kroner 6.950 kroner. Sesongkort voksen person er 2500 kroner. Altså samme som Oslo Vinterpark.


Derimot går det også frem av artikkelen i VG at dagskortprisen i Oslo Vinterpark øker noe, til 400 kroner. Det er samme pris som for dagskort for voksen ved Oslo Skisenter i Trollvann og Grefsenkleiva.

Veldig varmt i mars

OM forrige sesong, forteller Bakke:

– Den ble litt spesiell. Vi kom litt sent i gang, men vi klarte å åpne til jul. Fra jul og ut februar hadde vi veldig godt besøk med særlig stor økning fra skiskolene til begynner-segmentet.

LES OGSÅ: Dette er årets julegave til skifolket!

Men så ble det varmt.


– Inn i mars ble det veldig varmt i Oslo med 10 til 12 grader på dagtid. Det virket da som om de fleste heller ville sykle enn å stå på ski, så besøket dalte da kraftig fram til vi stengte i påsken, sier han.

Kanskje tidligere i år?

Men når kan folk sette utfor Trollvann og Grefsenkleiva igjen – med ski på bena?

– Vi starter med snøproduksjon så snart det er mulig. Det bør være litt stabil kulde så ikke snøen forsvinner igjen. Vi starter ofte med produksjon i begynnelsen av desember, men det kan jo bli tidligere i år hvis det blir tidligere kaldt, avslutter Bakke.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...