Nordre Aker Budstikke

Sigurd (20) til Tippeligaen

TIPPELIGA: Sigurd Rosted (20) fra Kjelsås til Sarpsborg08. Foto: KJELSÅS IL

En stopperkjempe fra Kjelsås til tippeligaspill i Sarpsborg.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

KJELSÅS: Sigurd Rosted har ifølge Kjelsås Fotball vært en bærebjelke i midtforsvaret de siste par sesongene.

- Han har tatt enorme steg som fotballspiller. 20-åringen har rukket å plukke med seg 83 kamper i blått, og han spilte samtlige minutter i 26 A-kamper i 2014. Midtstoppere måles sjelden på scorede mål, men Sigurd markerer seg også på offensiv dødball og satte fem baller i nota i fjor, skrives det på IL'ets hjemmeside.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

- En utrolig gjeng

Sigurd har også selv kommentert.

- Først og fremst må jeg si at jeg har blitt glad i klubben og alle spillerne. Det er en utrolig gjeng som ikke bare er gode fotballspillere, men fantastiske mennesker. Det er en kompisgjeng som pusher hverandre til å bli bedre. Resultatet så vi i fjor, og jeg er sikker på at det blir enda bedre i år, sier 20-åringen.


Les også: Stor stemning i garderoben til A-laget

Han sier videre, ifølge Kjelsås fotballs hjemmeside.

Evig takknemlig

- Jeg er evig takknemlig for at jeg har vært en del av dette, ikke minst ovenfor Kampen, med trenerteam, som har satset på meg og hjulpet meg til å bli en bedre spiller. Du skal ikke se bort ifra at jeg dukker opp på Stadion og heier Kjelsås til Obos-ligaen i 2016. Og, hvem vet, kanskje rekker jeg tilbake til Kjelsås og runder 100 kamper før skoene legges på hylla, ifølge Sigurd, som legger til at han gleder seg til ny hverdag i Sarpsborg.

Les hele saken på fotballklubbens hjemmesider, med blant annet kommentarer fra trener.

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...