Nordre Aker Budstikke

Sjefsoksen Jonny og kjæresten Line kommer ikke til å sitte sammen på kamp

Skeidokse-leder Jonny og kjæresten Line heier på hvert sitt lag. Da blir det spenning i heimen når Skeid møter HamKam i 2. divisjon 2. pinsedag. Foto: PRIVAT

Mandag kommer tabelltopp HamKam til Nordre Åsen. Leder i supporterklubben Skeidoksene, Jonny Olsen, kommer ikke til å sitte på samme tribune som samboeren.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.06.2017 kl 10:35

NORDRE ÅSEN: Nytt toppmøte i 2. divisjon - Postnordligaen avdeling 1.

Skeid møter HamKam på hjemmebane. Gjestene fra Hamar topper tabellen med 19 poeng etter syv spilte seriekamper. Skeid ligger i skrivende stund på fjerde plass med 14 poeng.

HER KAN DU HØRE HVA SKEIDTRENER TOM NORDLIE SIER OM KAMPEN MOT TABELLTOPP MANDAG

Lokalderbyet

Forrige kamp for Skeid var søndag, og et skikkelig lokalderby. Skeid som ikke har vunnet over Kjelsås på åtte kamper, fem tap og tre uavgjort, var nok mer enn klare for å endelig banke gutta fra Oslos tak, fire trikkestopp lenger opp i gata.

Men igjen ble det uavgjort i lokalderbyet, søndag.


Igjen uavgjort mellom Kjelsås og Skeid, på Grefsen Stadion forrige søndag. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Hver sin tribune

Samboerparet Jonny Olsen og Line Kjeldsen er begge fotballinteresserte. Førstnevnte er selveste sjefsoksen i Skeids supporterklubb, Skeidoksene.

Samboer Line derimot, hun er ihuga HamKam-supporter. Hun er fra Hamartraktene, og håper nok gjestene drar med seg tre poeng hjem til Hamar, fra Nordre Åsen på mandag.

– Vi går nok inn sammen, til tross for at jeg går i riktig antrekk, og hun går i feil. Men idet vi er innenfor porten, ja da snakkes vi nok ikke før vi møtes utenfor etter kampen, er Jonny sikker på.

– Men vi sitter på hver vår tribune, på hver side av banen, er de lattermildt enige om!


Skeidsupportere fra cupkampen mellom Skeid og Strømsgodset. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Kamma, Skeid og skryt

Line fortsetter.

– Jeg har måttet tåle disse skeidsakene fra Jonny altfor lenge. Nå er det på tide at det blir litt grønn-hvit farge her også!

Hva blir resultatet på Nordre Åsen mandag?

– 1-0 til Skeid, tipper Jonny.


– 2-1 til Kamma, sier Line.

– Denne kampen handler ikke bare om tre poeng. Denne kampen handler også om skryterettigheter hjemme, og det er nesten enda viktigere, ifølge sjefsoksen i skeidleiren.

LES OGSÅ:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...