Nordre Aker Budstikke

– Skal få slite for å få alle tre poengene med over svenskemuren

Andreas Romøren, i blått for Korsvoll, i aksjon tidligere i våres. Foto: KORSVOLL FOTBALL

Glad i fotball og ikke reist på ferie ennå? Søndag er det duket for et skikkelig nabooppgjør - da kommer klubben Korsvoll elsker å hate, på besøk.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 08.07.2017 kl 11:39

KORSVOLL: Korsvoll har hatt en kjempesesong så langt i 3. divisjon. Kanskje ikke så overraskende, har Lyn hatt det samme.

Nå på søndag skal de møtes for å måle krefter - på Korsvoll kunstgress.

God gammeldags naboduell

– På søndag klokken 18.00 er det duket for en god gammeldags naboduell på Korsvoll kunstgress. Da kommer klubben vi elsker å hate på Korsvoll på besøk, nemlig Lyn. Naboene hadde vi i serien i fjor også, da endte begge oppgjørene i uavgjort, og Korsvoll kunne skryte på seg å være det eneste laget i serien som ikke tapte for Lyn, skriver vertene på egen hjemmeside.

Videre at før sesongen var Lyn spådd som soleklare favoritter til å ta den ene opprykksplassen fra Norsk Tipping-ligaen avdeling 2.

I skrivende stund ligger Stabæk 2 på tabelltopp med Lyn, med 30 poeng hver. Korsvoll på andre plass med ett poeng mindre. Men Lyn har i tillegg spilt en kamp mindre.

– Tippet som middelhavsfarer

– Noe som tross alt bare skulle mangle med tanke på hvilke økonomiske muskler klubben har. Vi derimot var tippet som en middelhavsfarer, som heller skulle måtte passe på at ikke nedrykkspøkelset kom å tok oss. Det er fortsatt ingen på Korsvoll som prater om opprykk, og kampen er uten tvil en kamp der Lyn har mer å tape enn dugnadsspillerne i Korsvoll, skriver hjemmeklubben videre.

– Skal få slite

I tillegg til at i Korsvoll-laget kan nevnes at både Andreas Romøren, Torbjørn Melhuus, Fredrik Dahm og Isak Hågensen som alle har vært innom Lyn på et eller annet tidspunkt.

– Lyn skal virkelig få slite med å ta med seg alle tre poengene over svenskemuren i morgen. Og forhåpentligvis har mange på Korsvoll og Kringsjå utsatt turen til sommerhyttene sine, for å kunne få med seg et godt gammeldags bydelsderby i morgen - les hele saken på klubbens hjemmeside.

LES OGSÅ:

MELD DEG PÅ NYHETSBREV!
Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...