Nordre Aker Budstikke

Klubben fortviler:

– Skaper farlige situasjoner for barna

Linderudkollen var et populært sted lørdag. Foto: Christian Fredrik Borg

Kjelsås langrenn kommer med en oppfordring til brukere av Linderudkollen langrennsarena.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.01.2021 kl 10:31

LINDERUDKOLLEN: Oppfordringen kommer i et innlegg på Facebook fredag.

– Vi opplever at det nå, til tider, er mange folk og til dels kaos i løypene når barn og ungdom fra Kjelsås og andre langrennsklubber har treningstid i anlegget.

Det er administrativ leder i Kjelsås langrenn, Tove Øier Vidje, som deler innlegget i Facebook-gruppa Linderudkollen langrennsarena. Gruppa har rundt 2000 medlemmer.

Klubben understreker at det er hyggelig at mange ønsker å gå på ski og trene i Linderudkollen og at de er heldige som har gode forhold.

– Unngå å parkere og gå på ski

– Det er også mye trafikk på parkeringsplassen som skaper farlige situasjoner for barna som skal til og fra trening, skriver de.

Og legger til:

– Vi henstiller derfor til å unngå å parkere eller gå på ski i anlegget på Linderudkollen mellom klokken 17.00 og 20.00 på hverdager når treningen pågår.

Sent torsdag kveld var det få i løypene på Linderudkollen. Foto: Kristin Tufte Haga


Det har kommet flere kommentarer til innlegget, og Vidje skriver at anlegget har kapasitetsutfordringer.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...