Nordre Aker Budstikke

Skeid banket tabelltoppen på bortebane

Dagens helt - skeidkeeper Idar Nordby Lysgård. Foto: SKEID FOTBALL

Gutta fra Nordre Åsen dro til nord, med en Skeidkeeper som fortjener en sekser på terningen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.08.2016 kl 18:20

NORDRE ÅSEN: Med iherdig innsats klarte Skeid å senke tabell-leder Tromsdalen - på bortebane.

– Kampen startet akkurat som forventet, med et hjemmelag som hadde mye ball og satte laget sitt høyt. Skeid svarte med å sette laget dypt på banen, og i de første ti minuttene var det lite som skjedde foran buret til Skeidkeeper Idar Nordby Lysgård, som dirigerte tropppene foran seg til en 6er på terningen, skriver skeid.no.

LES OGSÅ: Hundrevis av fotballjenter - hvordan ta vare på det lengst mulig? Også de beste?

1-0

Videre.

– I det 11. minutt smalt det plutselig på motsatt ende av banen. Skeid hadde fått frispark, og Jens Rongved slo et perfekt frispark inn i feltet, hvor ballen ble stusset videre mot bakre stolpe. Der dukket Mansour Gueye opp, og plutselig var stillingen 1-0 til bortelaget!


Etter 38 minutter smalt det igjen.

– Skeid overrasket Tromsdalen i en periode ved å stå høyt med laget, og det lønnet seg med en glimrende gjenvinning på Tromsdalens banehalvdel, og ikke lenge etter sto det plutselig 2-0! David Tavakoli var målscorer denne gangen, videre ifølge skeid.no.

Laginnsats

​Tromsdalen møtte et skeidlag som hadde tenkt til å gå i krigen, ifølge hjemmesiden til klubben.

– Skeid kombinerte en fantastisk laginnsats med glimrende taktiske ferdigheter. De lå dypt når det var nødvendig, og viste også at de kunne presse høyt når det var behov for det, noe som medførte flere ganger at Tromsdalen måtte spille ballen utover dødlinja eller til en motspiller.

Stillingskrig

​Andre omgangen ble en skikkelig stillingskrig, hvor Tromsdalen aldri fant helt ut av Skeids kompakte spillestil. Det ble en omgang uten få målsjanser, og det som ble skapt foran Skeids mål ble effektivt håndtert av banens gigant, Skeidkeeper Idar Nordby Lysgård.


Les hele saken på skeid.no.

LES OGSÅ: Åpnet sykkelverksted midt i Marka!

Mer fotball i Nordre Aker

Lyndamene i første divisjon forsetter å fosse frem - tre nye poeng i første kamp etter ferien. Kringsjådamene ligger helt i toppen av tabellen.

Kjelsås A-lag herrer derimot, ligger helt nede på en niende plass i 2. divisjon, og kan stå i fare for å rykke ned - redningen er oppe på syvende plass på tabellen.

Kjelsås spilte siste kamp mot Harstad - det ble poengdeling. Neste kamp er hjemme mandag - 15. august - mot Tromsø.

Korsvoll og Lyn

I tredjedivisjon herrer ligger Lyn på topp - med 36 poeng foran Skjetten, men Lyn har også en mindre kamp spilt i skrivende stund.

Korsvoll på en tredjeplass med 26 poeng.

LES FLERE SAKER I NORDRE AKER BUDSTIKKE:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...