Nordre Aker Budstikke

Skeid fortsetter å innfri

David Tavakoli (t.h.) var dagens mann i tredje serierunde. Det var han også i cupkampen mot Lyn torsdag. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Søndag dro gutta fra Nordre Åsen til Asker, og full sikret pott igjen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 01.05.2017 kl 07:53

ASKER: Maks poengsum på tre seriekamper for Skeid.

Og igjen var det David Tavakoli som feide inn to mål, det første og tredje målet, siste på straffe. Som Tavakoli gjorde i cup-kampen mot Lyn på torsdag. Skeid vant 2-1 på hjemmebane, og sendte Lyn ut av cupen.

Jens Rongved, satte det andre målet til Skeid mot Asker, og kampen endte hele 3-0 til gutta fra Nordre Åsen.

Her kan du lese kampreferat fra Asker - Skeid på klubbens egen hjemmeside.

Første seriekamp vant Skeid 1-0 borte mot Nybergsund. Andre seriekamp vant de hjemme mot Vif 2, 2-1.

Kjelsås

Kjelsås i samme divisjon spilte lørdag borte mot Grorud, ledet 1-0 til det sto igjen 30 minutter. Men kampen endte med tap og 4-1 til Grorud.

En sur start på serien for Kjelsås, som har tapt alle sine tre seriekamper så langt. En liten trøst er kanskje seier over Frigg i cupen på onsdag - hele 4-0.

Korsvoll og Lyn

Ellers har Korsvoll i tredjedivisjon også vunnet sin tredje strake seriekamp. Og innhar tabelltoppen så langt.

Det samme har Lyn i samme divisjon, som søndag vant i kampens siste minutter 2-1 over Eidsvold Turn på Bislett. Men Lyn har kun spilt to kamper så langt, da bortekampen mot Raufoss denne uka ble utsatt på grunn av snø.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...