Nordre Aker Budstikke

Skeid vil skape keepermiljø i nabolaget

Unge keeper-talenter og keepertrener Aleksander Berntsen på Skeidbanen. Foto: SKEID

Klubben på Nordre Åsen inviterer barn og ungdom fra naboklubbene til å bli gode i mål sammen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.07.2017 kl 08:55

NORDRE ÅSEN: Skeid satser tungt på barn og ungdom og har nå hentet tilbake tidligere Skeid-gutt Aleksander Berntsen som ny keepertrener til klubben. Det melder Skeid selv tirsdag.

Bred erfaring

Berntsen har lang erfaring fra en rekke klubber som spiller og trener, blant dem Skeid, Lyn og Stabæk samt kretslag, Norges Toppidrettsgymnas (NTG) og FPN som driver spillerutvikling for unge fotballspillere.

Sammen med A-lagskeeper Idar Lysgård og A-lagets keepertrener Rob White, skal Berntsen videreutvikle keepertilbudet i klubben for alle barn mellom 8 og 12 år og ungdomskeepere mellom 13 og 19 år.

LES OGSÅ: Norway Cup til Skeid og Nordre Aker!

Forbilde: A-lagskeeper Idar Lysgård lærer bort kunstene sine til neste generasjon målvakter. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Inviterer naboklubbene

Det er ikke bare Skeidspillere som kan nyte godt av den sårt tiltrengte spesialkompetansen. Skeid ønsker også å invitere andre barn og ungdom som liker å stå i mål, men som kanskje ikke har et eget keeperopplegg i egen klubb.

– Det tar tid å bygge opp gode keepermiljøer og det er viktig å ha mange nok keepere om det også skal være interessant og spennende nok for trenerne. Nå begynner vi jo å få en del keepere selv, men jo flere, jo bedre rustet blir vi for å beholde tilbudet over tid. Det er ingen grunn til at vi ikke skal dele denne kompetansen med de andre klubbene. Heller det enn at de betaler i dyre dommer for å gå på private keeperskoler, sier sportsjef i barnefotballen hos Skeid, Morten Kampevold, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Stor jentefotballfest samlet klubbene i bydelen

Aleksander Berntsen er tilbake i Skeid for å trene fremtidens keepere. Foto: SKEID


LES OGSÅ: Her er oppsummeringen av serierunden. Skeid gikk på sitt tredje strake tap

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...