Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Superinnbytteren redda dagen!

Ismaheel kan sveve høyt som superinnbytter og redningsmann på Skeid-skuta i dag. Foto: Anders Vindegg

Innbytter Taofeek Ajibade Ismaheel brukte to minutter på å øke Skeids ledelse til 2-0 over Kvik Halden, i 90. minutt spikra han seieren til 3-1.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.10.2020 kl 19:23

VALLE: Lørdag spilte Skeid mot Kvik Halden i sluttspillet i PostNord-ligaen. Det ble en litt tam 1. omgang, men Skeid var beste lag på banen. Det ble noen få gode sjanser til Skeid, blant annet levert av Johnny Buduson. Men det løsna for Skeid i 41. minutt, etter corner av Felix Leenborg Anthonessen, som lander hos Fredrik Tobias Berglie, som header ballen ned til Altai Haider, og som får foten på ballen og setter 1-0, som også holdt seg til pause.

1-0 til Skeid til pause, ved Hayder Altai. Foto: Anders Vindegg

Skeid startet også 2. omgangen som beste laget. I 72. minutt gjør Skeid et lurt innbytte, og Taofeek Ajibade Ismaheel kommer inn. Han er på banen i rundt to minutter før han lekkert setter ballen i mål, etter raid på venstrekanten av Henning Andresen, som spiller videre til Johnny Buduson og så videre til Ismaheel - 2-0.

Ismaheel kan sveve høyt som superinnbytter og redningsmann på Skeid-skuta i dag. Foto: Anders Vindegg

Men i de siste 10 minuttene av ordinær tid så våkner Kvik Halden. I 83. minutt setter også bortelagets Markus Stokken Kaasa ballen i mål, og reduserer til 2-1. Siste minuttene blir veldig spennende, og Skeid-supporterne frykter vel utligning da dommeren legger til hele fem minutter overtid. Men like etter dukker superinnbytter Ismaheel opp igjen, får en lang ball, og viser frem en vakker chip rett i mål. Fortjent seier 3-1 til Skeid mot Kvik Halden i Valhall, lørdag.

Skeid kan juble i Valhall, lørdag. Foto: Anders Vindegg

Skeid ligger nå på 2. plass på sluttspilltabellen med 31 poeng - les mer lenger ned i saken.

Leder av Skeidoksene , Jonny Normann Olsen, foran banneret de hengte opp lørdag i Valle. Foto: Line Kjeldsen

Protest

Under kampen var det umulig å ikke legge merke til Skeidoksenes protest i form av blant annet stort banner: Takk for ingenting Raymond, med bilde av byrådsleder Raymond Johansen.

«På lørdag mot Kvik Halden har Oksene tatt initiativ til en markere vår misnøye med hvordan kommunen har behandlet klubben vår. Alt rotet med inkompetanse og ansvarsfraskrivelse i forbindelse med legging av nytt kunstgress var dråpen som fikk begeret til å renne over.», skriver blant annet Skeidoksene på egen facebook-side.

Tidligere denne uka har også Lyn ytret misnøye om det de beskriver som forfordeling av penger til idrettsklubber - les mer her.

Sluttspill

Skeid er nå inne i sluttspill-delen av POstNord-ligaen:

«På grunn av koronasituasjonen vil PostNord-ligaen som kjent spilles med enkelt serie i 2020 og deretter sluttspill der lag nummer 1-7 og 8-14 møtes. Trekning av denne spilleplanen blir 5. oktober klokken 10.00.

Kvalifiseringen mellom 2. plassen i de to avdelingene spiller kvalifisering 29. november og 6. desember. Vinneren spiller mot nummer 14 i OBOS-ligaen 9. og 12. desember»- les mer på fotball.no

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...