Nordre Aker Budstikke

Deltok i halvmaraton for første gang, og det ble en skikkelig suksess

Sondre Grønvold til topps i halvmaraton i Skagen lørdag, på andre plass til venstre, klubbkompis i Lyn: Fredrik Grøvdal.

Det går unna uten ski også, for Lyn-gutta, som imponerte i halvmaraton i Skagen. – Moro å prøve noe nytt, tenkte Sondre, og løp seg helt til topps.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 06.10.2019 kl 16:51

KJELSÅS: Sondre Grønvold og Fredrik Grøvdal fra Lyn konkurrerer ofte i langløp på ski, lørdag stilte de på startstreken på halvmaraton i Skagen. Førstnevnte løp seg helt til topps på tiden 1.14.14, med klubbkompis Fredrik på andreplassen, fem minutter etter, og kompis Fredrik Ole Oldereid Andersen på tredje plass.

– Jeg er veldig fornøyd med løpet, og det var egentlig overraskende å ta seieren!, sier en glad Sondre Grønvold (26) til Nordre Aker Budstikke.

Revansje

Han forteller videre at det hele var en spontan påmelding til løpet, da klubbkompis Fredrik Grøvdal og Fredrik Ole Oldereid Andersen var revansjesugne etter et mislykket Oslo halvmaraton:

– Vi bestemte oss for å reise til Skagen og delta, bare én uke før selve løpet. Så dette er over all forventning. Jeg har aldri satset på løping, jeg er jo primært skiløper for Lyn ski Moseteråsen, der jeg satser langløp, sier Sondre.

Moro å prøve noe nytt

Men har han trent løping, som en del av skigåingen - han startet med langrenn som seksåring:


– Jeg løper nok rundt fire ganger i uka. Resten av treninga blir rulleski. Jeg er vel en litt sånn seig type, så jeg tenkte at det ville være en lengre distanse som ville passe meg bra. Men siden jeg ikke har forberedt meg spesielt, syns jeg helmaraton ble litt vel drøyt. Da passet halvmaraton bedre, sier Sondre.

– Og moro å prøve noe nytt! Det å debutere som maratonløper i så fine omgivelser som Skagen maraton i Danmark, frister så absolutt til gjentakelse. Dette løpet anbefales!

Gutta stilte i klassen 25 - 34 år, totalt 51 med i denne klassen. Men tiden til Sondre var raskest av alle aldersklassene for menn i halvmaraton i Skagen Marathon 2019.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...