Nordre Aker Budstikke

Skimoro for store og små

Skimoro på Skeikampen. Foto: IL KOLL

Kritthvite vidder og kilometer på kilometer med nypreppa spor ventet de 300 kollingene som hadde tatt turen til Skeikampen helgen 18.-20 november. Men også foreldrene ivaretas i Koll.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 06.12.2016 kl 09:24

SKEIKAMPEN: Koll Ski avholdt en vellykket familiesamling på Skeikampen med over 300 deltakere i november.

Samlingen fokuserte på skiglede, samhold og vennskap. Alle kull fra 8 til 16 år deltok om deltakerne var meget fornøyd med oppholdet.

Skimoro på Skeikampen. Foto: IL KOLL

Også for de voksne

Koll Ski satser bevist på at også foreldre og søsken deltar på slike samlinger.

I tillegg hadde klubben også et tilbud til de voksne (Gamle travere) som deltok uten barn.


De voksne i Koll Ski har tilbud om både ukentlig styrketrening ved Kollbanen og trening samtidig med barnas treninger tirsdager og torsdager. Dette er med å få medlemmene i Koll Ski til å fortsette i klubben selv om egne barn slutter med ski aktivt eller flytter.

Link til film fra 2008 årgangens alternative stafett:

LES OGSÅ: Kjelsås IL på smaling med store og små

Kveldsunderholdning

Første økten på lørdag var det som vanlig skøyting, før man startet smøring til en klassisk økt etter lunsj. Mange smurte med lilla. Bare blide fjes å se. Det krydde av blå luer og røde kinn.

Etter to gode økter på ski, gikk gruppene i gang med å forberede kveldens underholdning. Her var alle årsgrupper fra 8 til 16 år i aktivitet, og publikum fikk i år litt av en varieté. Sang, dans, kviss, skuespill og heiarop påkalte latter og jubel.


Skimoro på Skeikampen. Foto: IL KOLL

Enkelte foreldre fikk et par utfordringer de sent vil glemme. Det ble årgangene 2009, 2008 og 2005 som stakk av med seieren i år.

Søndag ble det nok en organisert økt før lunsj. Mange tok seg også en siste skitur før hjemturen tilbake til Oslo.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...