Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Kjelsås Langrenn på samling:

Sognefjellet, ski, speeddating og kjelsåsbingo!

Kjelsåsgjengen kan mer enn å skøyte og gå klassisk. Foto: KJELSÅS LANGRENN

De dro til Sognefjellet, for der er det fortsatt snø. – En strålende skisamling i all slags vær med masse skigåing, sier hovedtrener Kristian Bjune Sveen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 01.07.2016 kl 10:46

KJELSÅS: Kjelsås langrennsgruppe ligger ikke på stranda. Ihvertfall ikke med en gang i ferien.

Kristian Bjune Sveen, hovedtrener for juniorer og seniorer forteller fra Sognefjellet.

– Etter en historisk god vinter har oppkjøringen til en ny vinter allerede kommet godt i gang. Som tidligere år startet vi opp med en ekte skisamling i på Sognefjellet i slutten av juni.

LES OGSÅ: Snart dobbel sandvolleybane her

– Strålende skisamling

Han fortsetter.

– Med hele 42 fra gruppa på Sognefjellet - 38 utøvere og fire trenere - har vi hatt en strålende skisamling i all slags vær med masse skigåing. Åtte til ti økter. Teknikkøving, god stemning, kortspill, skitesting, smørekurs, treningsprat, og speeddating (!).

I tillegg til skihopping - og med fall - skicross, kjelsåsbingo.

På samling på Sognefjellet. Foto: KJELSÅS LANGRENN

Teknikk

– Vi har hatt en stor teknikkfokus på skiøktene, videoanlyse, god mat, mye søvn, sammenspleising av gruppa og mye, mye mer, oppsummerer treneren videre.

– Med flere slike samlingsdager har vi lagt grunnlaget for et flott år og ikke minst en vel fortjent sommer, legger Bjune Sveen til.

Med nesten 40 løpere junior- og seniorgruppa er Kjelsås Langrenn blant landets største.

Flest løpere?

– Til vinteren kan vi være klubben med flest løpere på start i Norgescupen for junior. Sist vinter hadde vi 26 løpere på start, mens nå til vinteren forventes tallet å øke til 35-40 juniorløpere.

Ikke verst på Sognefjellet i juni. Foto: KJELSÅS LANGRENN

– Enorm bredde

– Aldri før har det vært så mange juniorer i Kjelsås. Bredden er enorm, og som vi viste sist vinter er også ferdighetene i øverste klasse, sier hovedtreneren.

LES OGSÅ: Er Viktor den nye Nerdrum? Se hva 13-åringen har tegnet!

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...