Nordre Aker Budstikke

Sola skinner på Sa-Sa-Sa Skeid

Skeid knuste tabelltoppen HamKam på Nordre Åsen 2. pinsedag. Foto: ANDERS VINDEGG

Det ble servert blå himmel, fulle tribuner og ikke minst skeid-målshow mot serielederen, på Nordre Åsen 2. pinsedag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 06.06.2017 kl 09:18

NORDRE ÅSEN: Stort engasjement rundt Skeid og HamKam i dag, på Nordre Åsen. HamKam som er tabelltopp.

Fulle tribuner, og en haug med folk på sidelinjene. Nærmere 900 tok turen. Skal Skeid banke serielederen?

Det var det nok mange som lurte på.

LES OGSÅ: Sjefsoksen Jonny satt ikke sammen med kjæresten på kampen

HamKam har inntatt tabelltoppen med 19 poeng på syv kamper. De har ikke tapt enn så lenge, kun spilt uavgjort mot Kjelsås.


Skeid lå på femte plass med fjorten poeng i forkant av dagens kamp.

Sa-Sa-Sa - skeidoksene sang av full hals. Foto: SYNNE SOFIE CHRISTIANSEN

Tok kontrollen fra start

Skeid starter showet med å banke inn 1-0 etter 15 minutter spilt. Ørjan Hopen slår frispark med venstreslegga fra høyre. Innoversving, mot keeper, blir retur som Tavakoli skyter på keeper. Denne ballen skal i mål tenker nok kaptein Mansour Gueye, og putter returen sikkert i mål.

Stor jubel! Skal Skeid virkelig slå HamKam?

1-0 til vertene.


Skeid fortsetter å presse på, og kantspillerne Nünez og Hickson er vanskelige å stoppe. Spissen Tavakoli er stor og sterk, og prøver ta i mot innleggene fra medspillerne sine.

LES OGSÅ: Vi er ikke så forbanna jålete...men å spille på dette nivået kan i ikke gjør i lengden!

Mange angrep fra Skeid de tjue første minuttene.

Målscorer Hassan Mohamed Yusuf. Foto: ANDERS VINDEGG

Vi bikker 30 minutt, og HamKam har spilt seg mer inn i kampen. Mye dødballer og mye arbeid for keeper Ivar Lysgård. Han har gått ut i full strekk et par ganger.


Kaptein Semou på HamKam er kjapp i beina, viser lekre kunster med veggspill og en enorm fart. Plutselig rykker han til og går gjennom hele midtbanen til Skeid, skjærer mot høyre, kommer alene med keeper. Kun detaljer hindrer ballen å gå i mål. Skyter utenfor høyre stang.

Effektive

Etter 1-0 til pause, ser det ut til at dette kan bli en tøff kamp som bikker i favør til begge lag. Mon tro hva Nordlie sa til gutta i pause, for kun tre minutter tar det etter dommer blåser i gang til ballen nok en gang finner vei inn i HamKam sitt mål.

2-0, Ørjan Hopen.

Skeid er ikke fornøyde, og fortsetter å presse på. Dødballer blir det, de tar Jens Rongved. I det 60 minutt slår han corner fra venstre, finner kaptein Gueye på bakerste som fører ballen enkelt inn i mål. Nå har Skeid full kontroll.

Spikern i fotballkista

Skeid setter spikeren på tavla åtte minutter senere. Kantspiller Godoy fører mot dødlinja, slår en lekker ball mot Tavakoli som header mot keeper, den får Yusuf fot på. Nok et mål til Skeid.


HamKam prøver redusere, men det vil seg bare ikke i dag. Det skal også sies at keeper Lysgård står en veldig bra kamp, og leverer høy standard over redningene sine. Kunne fort blitt utligning, men han henger godt med.

Et poeng bak serietoeren

Målshowet på Nordre Åsen gjør at Skeid nå ligger kun et poeng bak Alta i PostNord-Ligaen.

4-0 var nok for dagen. Dette en skikkelig sterk seier av Skeid-gutta!

HER KAN DU LESE OM
KAMPFAKTA

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...