Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Vårslipp med orientering:

– Som å være på skattejakt!

Et sikkert vårtegn, orienteringsløperne i skog og mark. Rolf Andreas stempler på posten, mens Elise venter på tur. Foto: NYDALEN SK

– Vi er mange barn som har det morsomt sammen, forteller Hanne Wærp Hauge (10) om blant annet hvorfor hun driver med orientering.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 31.03.2016 kl 12:22

NYDALEN:Orienteringssesongen nærmer seg nå med stormskritt. Nydalens Skiklub starter mandag 4. april opp med «Løp og lek» - treningene for barna mellom 8 og 12 år.

– «Løp og lek» har som målsetning å gjøre barna fortrolig med skogen og lære kart og kompass. Opplegget har blitt svært godt mottatt med opp mot 150 barn på treningene, ifølge idrettsklubben.

Sesongens første trening starter mandag 4. april kl 1800 fra sandvolleyballbanen på vestsiden av Akerselva ved Sagadammen 26.

BLI MED Å FØLGE DISSE JENTENE MOT EM

– Etter dette forsetter vi med treninger hver mandag frem til sommerferien, hvor vi tar en pause i forbindelse med skoleferien. Etter denne forsetter vi med treninger frem til høstferien.

Nydalen SK er store på orientering, med både store, halvstore og små orienteringsprofiler. Foto: NYDALEN SK

– Skattejakt

Hanne Wærp Hauge (10) har vært med på orientering en stund.

– Jeg løper orientering fordi det er gøy. Det er morsomt å bruke kart og kompass for å finne poster i skogen, forteller Hanne.

LES OGSÅ: Dette blir du lykkelig av, og dette angrer du på at du ikke gjorde

Hun fortsetter.

– Det er nesten som å være på skattejakt. Og så er vi mange barn som har det morsomt sammen.

– Moro med fremgang

Søsteren Elise Wærp Hauge (12) synes det er moro å merke fremgang.

- Orientering er gøy og utfordrende. Du blir bedre jo mer du trener og det er morsomt med fremgang. Vi har gjort mye morsomt på treninger og samlinger, sier Elise.

Og legger til.

– Jeg har jo også fått mange gode venner gjennom orienteringen.

Så da er det klart for skattejakt i naturen første mandag etter påske.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...