Nordre Aker Budstikke

Storseier på Oslos tak

Det ble mange angrep på Kjelsåsguttene i dagens 4-0 seier mot Frigg. Foto: SYNNE SOFIE CHRISTIANSEN

Kjelsås knuste gjestene fra Frigg, etter å ha dundret inn fire mål i første runden i NM.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.04.2017 kl 09:45

KJELSÅS: Sol, men småkaldt onsdag kveld på Grefsen Stadion. Ikke helt fullt på tribunen, i første runde i cupen. Andredivisjonslaget Kjelsås mot tredjedivisjonslaget Frigg.

Kjelsås hadde nok veldig lyst til å reise kjerringa etter to tap på de to første serierundene. Først borte mot Brumunddal 0-1, og tap hjemme mot Finnsnes 1-2, lørdag.

LES OGSÅ: Trener Eivind Kampen før først runde: Har manglet råskap, men skal slå tilbake mot Frigg

Starter jevnt

Førsteomgangen starter ganske jevnt, men etter rundt 20 minutter spilt, presser Kjelsås mer. Kjelsås får også flere frispark utenfor 16. meteren, samt to - tre gode spillesjanser mot Friggs mål.

Kjelsås midtstoppere har stort sett god kontroll over Friggs angrep. Bortelaget kommer til noen få sjanser i første omgang, men det er Kjelsås som i 39. minutt scorer ved Jens Bonde Aslaksrud. Etter forarbeid av venstre kant Viktor Mendonca Wikheim, som tar med ballen fremover og utfordrer, og tilbake til Glenn Mjelde Håberg, som slår innlegget langs bakken inn mot Aslaksrud.


1-0 til vertene til pause.

Andre omgang

Andre omgang startet som første - mer jevnt. Kampen blir etterhvert dominert av svakere forsvarspill, og Kjelsås var laget som utnyttet dette best. Hjemmelaget utnyttet bakrommet, og hadde utover i omgangen flere gode sjanser.

Jens Bonde Aslaksrud tok ansvar og feier Kjelsås videre i NM. Her feirer han dagens andre mål. Foto: KJELSÅS FOTBALL

Tar styringen

Fra rundt 70 minutter og ut kampen har Kjelsås tatt over styringen. Med mange fine kombinasjoner av kjelsåsgutta, særlig på venstresiden.

I 77. minutt scorer Jens Bonde Aslaksrud sitt andre for dagen, alene med keeper. Trener Eivind Kampen var svært fornøyd med tomålsscoreren.


I 82. minutt er det Martin Fasting som øker ledelsen, til 3-0, etter assist fra Jesper Solli. Og det var ikke nok for Glenn Mjelde Håberg, som i 89. minutt øker Kjelsås ledelse til hele 4-0 mot Frigg i første runden i cupen.

Siste minuttene er det helt overkjøring av Kjelsås.

4-0 ble også sluttresultatet på Oslos tak onsdagskvelden, og Kjelsås videre i cupen.

Jens Aslaksrud sto for to av kveldens fire Kjelsås.mål. Foto: KJELSÅS FOTBALL (ARKIVFOTO)

Mer helhjertet i andre omgang

Trener Eivind Kampen oppsummerer kort etter kampen.


– I første omgang er det en del upresise overganger og svake avgjørelser. Dette gjør vi bedre i andre. Vi viser et mer helhjertet angrep, sier Kampen.

– Andre omgang bærer preg av at spillerne blir slitne, det er logisk. Det fører til flere sjanser for oss, som vi må score på. Det gjorde vi også etterhvert. Jeg syns Aslaksrud er sterk i dag, han gjør en utrolig viktig jobb der framme, sier en fornøyd trener Eivind Kampen.

Målrikt ble det, her scorer Glenn M. Håberg mål nummer tre for blåtrøyene. Foto: SYNNE CHRISTIANSEN

Her er flere kampfakta.

Torsdag er det skikkelig bydelsderby og ny NM-kamp mellom Skeid og Lyn på Nordre Åsen.


LES OGSÅ: Lei av å invitere oss selv på fest!

LES OGSÅ: Måtte det beste hjemmelaget vinne!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...