Nordre Aker Budstikke

Største klubben i Tiomila, og de leverer!

Nydalen SK - store og ivrige Nydalen SK, med nesten 20 lag i Tiomila. Foto: NYDALEN SK

Fra ungdommmen til old girlsa, fra bredde til topp. Det er Nydalens SK!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 30.04.2017 kl 21:10

NYDALEN: Med 19 lag var Nydalens SK største klubb i årets Tio-mila, et slags verdensmesterskap for klubblag i orientering som hver vår arrangeres i Sverige.

LES TIDLIGERE SAK VED AVREISE FRA NORDRE AKER TIL TIOMILA HER - OG MER OM HVA TIOMILA ER

300 lag

I ungdomsklassen, med over 300 lag, stilte klubben hele syv lag, hvorav seks gjennomførte i fin stil og det beste laget tok en fin-fin 4. plass. På laget løp Isak Jonsson, Pia Young Vik, Halvor Tørnquist Halden og Oda Scheele.

Tiomila i helgen, og Nydalen SK var godt synlige. Foto: NYDALEN SK

Damene

I dameklassen, med over 340 damelag på start, løp ankerkvinne Anne Margrethe Hausken Nordberg på Nydalens førstelag inn til en 13. plass, etter jevn og stabil løping av Malin Sørensen, Siri Ulvestad, Marion Rønning Huber og Ragne Wiklund.

Ti timer gjennom natten

I herreklassen, der det er hele ti etapper gjennom natten og en vinnertid på nesten 11 timer, tok Nydalens førstelag en meget sterk 12. plass, som er det beste resultatet på mange år. På laget løp Elias Jonsson, Øystein Sørensen. Sindre Rønning, Alan Cherry, Jostein Andersen, Henrik Ejsink, Anders Nordberg, Anders Vister, Eirik Langedal Breivik og Håvard Haga.

Old girls

Det kan nevnes at klubben også stilte med skikkelige old-girls og old-boys lag i hovedklassene, som begge fullførte med glans. Snittalderen på old-girls laget var nok på 60 år!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...