Nordre Aker Budstikke

Strålende sol, masse folk, men ingen målfest

Kjelsås' Jens Bonde Aslaksrud i duell med Skeids Hassan Mohamed Yusuf. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Endelig skulle 2. divisjon også sparkes i gang, og det var stort oppmøte på Oslos tak. Men noen målfest ble det ikke.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.04.2018 kl 17:59

KJELSÅS: Stor spenning før lokalderbyet mellom Kjelsås og Skeid. Første seriekamp i 2. divisjon, avdeling 2, på Grefsen Stadion.

Ikke siden 2011 hadde Skeid slått Kjelsås på Grefsen Stadion, da hele 4-1. Men i fjorårets serie klarte Skeid å slå Kjelsås på Nordre Åsen, 3-1.

Kampfakta

Kjelsås - Skeid 0-0

  • Grefsen stadion
  • 538 tilskuere
  • Gule kort: Magnus Aasarød, Kjelsås (54), Viktor Mendonca Wikheim, Kjeøsås (82), Sulayman Bojang, Skeid (89), Walid Chafouk Idrissi, Kjelsås (90)

Superspissen skadet

Måltjuv David Tavakoli var nok dypt savnet hos Skeid, fjorårets toppscorer blant gutta fra Nordre Åsen. Tavakoli røk leddbåndet borte mot Grorud i treningskamp, en uke før seriestart.

Flott ramme

I strålende vårvær, men med svære snøhauger langs kantene, var det klart for igjen å måle krefter mellom naboklubbene. Det var mange som hadde tatt turen, og det var en flott ramme rundt det hele da dommeren blåste igang matchen. 538 tilskuere hadde tatt turen til Oslos tak, kunne speakeren senere fortelle.


Snøskavelen mellom tribunene og banen var stor. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Startet rolig

Kampen startet rolig, og de første ti minuttene virket litt preget av startnever på begge lag.

Hjemmelaget tok først tak i kampen. Kjelsås var farlig igjennom etter 26 minutter ved unge Sebastian Jarl, men ingen andre Kjelsås-spillere på plass når han spiller 45 grader ut fra dødlinjen.

En stor sjanse til hjemmelaget.

Kjelsås - Skeid 14. april 2018. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

I stanga

Lenger ut i første omgangen sklir midtstopperen til Kjelsås, og Skeids Mesut Can rapper med seg ballen og kliner til, i stanga.

Skeid kommer mer og mer på slutten av førsteomgangen, og har flere muligheter. Men det blir likevel ikke flere helt store målsjansene for noen av lagene. Det savnes litt mer temperatur også på banen, ikke bare i vårsola.

Kjelsås - Skeid 14. april 2018. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Andre omgang

Kampen åpner seg mer i andre omgang.


Begge lag får flere gode sjanser, men ingen av de klarer å sette ballen i nettet.

Det kommer også til flere gode innlegg, begge lagene bruker kantene bedre i andreomgangen.

Jonas Aslaksrud Bonde og Johannes Andres Nunez Godoy. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Mer temperatur

Det er også mer temperatur i andre omgang, i duellene. Blant annet pådrar Kjelsås-kaptein Magnus Aasarød seg et gult kort, og blir også byttet ut etter 59 minutter.

Det blir flere frispark til begge lag gjennom andre omgang, uten resultat.


Det var en ganske jevn kamp, men på slutten av andreomgang har hjemmelaget et raid mot Skeids mål. Blant annet i det 77. minutt har tidligere Kjelsås og KFUM-spiller Stian Pettersen en stor sjanse, men Skeid-keeper Emil Fiskvik redder også denne.

Og det ender målløst på Grefsen Stadion denne lørdag ettermiddagen.

Kjelsås - Skeid 14. april 2018. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

– Jeg er skuffa. Jeg forventer at Skeid skal slå dette Kjelsåslaget, men dessverre ble det ikke sånn. Stort sett fornøyd defensivt, men offensivt har vi mye å gå på, kommenterer Skeidoksenes leder, Jonny Normann Olsen etter kampen. I forkant av lokaloppgjøret skrev han i en kommentar i Nordre Aker Budstikke at han var lei av at Skeid ikke klarer å slå naboen på deres hjemmebane.

Les den her: Når vi lørdag tar trikken opp til platået, er det for å møte de blå smurfene fra Kjelsås!

HER KAN DU LESE ALLE FAKTADETALJER OM KAMPEN MELLOM KJELSÅS OG SKEID LØRDAG 14. APRIL.

LES OGSÅ:

Lokalavisa tok med kjelsåskapteinen og skeidkapteinen på trikketur

Tidligere superspiss spår Oslo-thriller i 2. divisjon

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...