Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Supporterne som engasjerer seg langt utover sidelinja

Bastionen er en ivrig supporterklubb, men engasjerer seg langt utenfor fotballen. Foto: LARS OPSTAD

– Sykdommen har vært tett på klubben den siste tiden, spillere og supportere har måtte kjempe sine livs tøffeste kamper, sier Bastionen-leder Thomas Nordeng.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.10.2016 kl 11:41

KRINGSJÅ: – Bakgrunnen til at vi satt i gang denne innsamlingen for en ukes tid siden, er fordi sykdommen har vært tett på klubben den siste tiden. Både spillere, supportere og støttespillere har måtte kjempe sine livs tøffeste kamper, forteller leder av Bastionene, Thomas Nordeng.

30.000

Han forteller videre.

– Derfor har Lyn og Bastionen satt seg mål om å samle inn 30.000 kroner frem til årsskiftet og har på under to uker samlet inn mer enn en tredjedel av dette.

Fra venstre Nikolai Larsen Bredal, styreleder i Lokomotiv Oslo og Thomas Nordeng i Bastionen. Foto: LOKOMOTIV OSLO

I helgen spilte nemlig Lyn bortekamp mot Lokomotiv Oslo på Frogner stadion.

LES OGSÅ: Når får Terje rett utenfor egen ny restaurant i Nydalen?

Lokomotiv Oslo

– Tidlig fredag kom beskjeden fra Lokomotiv Oslo om at alle billettinntektene fra lørdagens kamp skulle til to gode formål. Halvparten skulle gå til vår innsamling, mens den andre halvparten skulle gå til Lokomotiv Oslo sitt formål, Radiumhospitalets barneavdeling, forteller Nordeng videre.

Og det var en god slump med penger som kom inn.

– Hele 11.000 kroner kom inn, som vi da deler på de to innsamlingsaksjonene. Det er helt fantastisk og Lokomotiv Oslo skal ha enormt med skryt for tiltaket, sier lynsupporteren.

LES OGSÅ: Han skrev en roman, så fikk han nytt øl oppkalt etter boka!

Uavgjort

Kampen endte forøvrig 1-1.

– Men det er helt klart den viktige kampen utenfor gressmatten som fikk mest oppmerksomhet i dag, sier Nordeng videre, og oppfordrer flest mulig til å støtte saken gjennom denne innsamlingssiden -
les mer her.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...