Nordre Aker Budstikke

Ta på shortsen og kom deg ut i løypa

Fortsatt flotte forhold i Marka, bare å komme seg ut. Her "direkte" fra løypekjøreren, torsdag morgen. Foto: BYMILJØETATEN

Det skal bli varmere fremover, men samtidig er det fortsatt ganske kaldt om natta. Og Bymiljøetaten fortsetter å kjøre løyper.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.04.2018 kl 10:08

MARKA: Torsdag morgen er løypekjører Roar Grønvold i gang fra Frognerseteren og innover.

Flotte forhold

– Det er flotte forhold fortsatt. Fra Frognerseteren og innover til Ullevålseter og Kikut. I tillegg går det fint å gå fra Sognsvann og Korsvoll. Fra Movann mot Tømte er det også fine forhold, det samme fra Movann mot Sinober og Lilloseter, frister Grønvold.

– I løpet av en times tid har jeg nok møtt på rundt 50 skiløpere, på morgenen, legger han til.

Her kan du bli med i løypemaskinen:

Video fra løypebas Roar Grønvold.

Ta frem shortsen

Det er meldt om mye varmere vær fremover, særlig fra neste uke.

– Snakket ikke noen om 20 varmegrader? Men fortsetter det å være kaldt om natta, så blir det jo nesten som Stryn om sommeren dette. Vi fortsetter å kjøre så lenge det er forhold til det, dette handler jo mye om folkehelse, sier Grønvold.

Så ikke pakk bort skiene, men ta frem shortsen.

Tidligere denne uka skrev Yr.no at nå kommer våren til Sør-Norge, og at flere steder har hatt og kan vente tosifrede temperaturer denne uka.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...