Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Thine (42) er nå et ekte Råskinn

RÅTT: Thine Wilkens Jernberg (42) debuterte i Råskinnet i går, og det ga mersmak. Foto: PRIVAT

Lørdag 2. mai ble populære Råskinnet arrangert ved Sognsvann. Og hvilken råskinndebut av Thine Wilkens Jernberg (42) fra Kjelsås - med andreplass i klassen!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.05.2015 kl 15:25

SOGNSVANN: Alltid en første gang for alt, første gang for å bli et råskinn også.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

– Ja, en første gang for alt. Jeg måtte bli 42 år før jeg turte å løpe Råskinnet, forteller Thine Wilkens Jernberg (42) fra Kjelsås, og som knalldebuterte med en andreplass i klassen kvinner 40 - 44 år i Råskinnet lørdag.

– Virkelig moro

Og hun angrer på at hun ikke debuterte som råskinn mye tidligere.

– Dette skulle jeg ha blitt med på tidligere. For det var virkelig moro. Kjempegøy å løpe i Sognsvann, og å løpe, å gå, og å kravle i gjørma! I tillegg i nydelig natur og med mange utfordringer for en asfaltfreak løper som meg, forteller Thine.

– Variert

Det er en variert løype.

– Stier på nye steder, bratt opp og bratt ned. Masse folk og god stemnig satte en fin ramme. Jeg er glade jeg tok utfordringen og ble på noe utenfor komfortsonen. Det blir garantert Råskinnet neste år også, ifølge den spreke løpern fra Kjelsås.

Som knalldebuterte med en andreplass i klassen kvinner 40 - 44 år - les alle resultater her.

Realt terrengløp

Fra hjemmesiden til Råskinnet, står det blant annet følgende.

– Råskinnet er et realt terrengløp som innbyr til slit, moro og god stemning for store og de litt yngre. Løpet er ikke bare for de topptrente. Råskinnet er for alle som har lyst på et løp der utfordringen er et mål i seg selv, skriver hjemmesiden.

I tillegg arrangeres Råtassen og Knøttetassen for de aller yngste. Om sistnevnte.

– Tenk å kunne løpe igjennom gjørma så det spruter uten å få kjeft for at man er møkkete fra topp til tå, står det på hjemmesiden.

Her kan du lese mer om Råskinnet.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...