Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Klare for Toppserie-kvalik

Lyndamene tok imot Kongsvinger på Kringsjå lørdag. Foto: STØTT NORSK KVINNEFOTBALL

Kongsvinger kom farlig tilbake etter en beskjeden start på Kringsjå. Men selv om det ble poengdeling er Lyn Damer klare for kvalifiseringskamp til Toppserien.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 23.10.2016 kl 15:46

KRINGSJÅ: Kongsvinger var på besøk på Kringsjå lørdag. Lyn startet bra.

- Lynjentene kom kjapt ut av startblokkene, og kampen var bare tre minutter gammel når Camilla Linberg drar seg forbi på kanten og innlegget setter Natalie Granvang Nilsen kontant i mål, oppsummerer Ingvar Graffer i klubben.

Like etter er det corner.

- Elin Norland, som spiller sin første seriekamp fra start i 1 divisjon for Lyn, skårer.

Etter dette hever Kongsvinger seg.

- Lyn slipper egentlig til litt for mange sjanser bakover, og Kongsvinger reduserer også før pause.

Natalie scorer første målet for Lyn på Kringsjå lørdag. Foto: STØTT NORSK KVINNEFOTBALL

Andre omgang

Andre omgangen bølger frem og tilbake.

– Lyn har nok sjanser til å avgjøre kampen, men Kongsvinger er også giftige på kontringer. Og det blir 2-2 på balltap i midtbaneleddet, og hurtig kontring, forteller Graffer videre.

- Mer vilje

Trener Glenn Kleven kommenterer etter kampen.

- Jeg er veldig fornøyd med at vi viser mer vilje i dag, vi er på fra start, og kunne også punktert kampen før vi slipper et bra Kongsvingerlag inn i kampen.

Han fortsetter.

– Men jeg er noe misforøyd med at vi slipper Kongsvinger litt for lett til i perioder, men skal ikke glemme at Ida Bergersen som skårer begge Kongsvingers mål kanskje er divisjonens beste spiss når hun er i det slaget hun var i dag.

– Fint at vi får brukt spillere som ikke har fått all verdens spilletid tidligere i 1 divisjon, når vi har noen som representerer Norge i Moldovia samt noen småskader, avslutter han.

Etter lørdagens kamp, så betyr det at Lyns damer er klare for kvalik-kamp om opprykk til Toppserien for kvinner. En kamp mot ett av bunnlagene i Toppserien, Medkila eller Urædd.

Herrelag 2. divisjon

Skeid og Kjelsås herrelag i 2. divisjon har også spilt i dag. Kjelsås vant 1-0 borte mot Stabæk 2, mens Skeid vant 2-1 hjemme mot Follo. Skeid med tredjeplass på tabellen og beste Oslolag. Kjelsås sikret forrige helg videre plass i 2. divisjon for neste år.

LES OGSÅ: Lyn, Korsvoll, Kjelsås og Skeid kom gjennom «sesongen fra helvete» – slik blir 2017-sesongen for gutta

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...