Nordre Aker Budstikke

Tom Nordlie gruer seg mest til påskerushet

Tom Nordlie, skeidtrener - snart i gang med første seriekamp for i år. Foto: SKEID.NO/SVEN ERIK LILAND

Kun få timer igjen før det blåses i fløyta, og serien er i gang. Skeidgutta er nok muligens allerede på plass i Trysil.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.04.2017 kl 12:25

NORDRE AKER: Og det er nok ikke for å gå på ski. Første seriekamp for Skeid i PostNord-ligaen avd. 1 er borte mot Nybergsund IL Trysil, klokken 15.00.

Skeid.no hadde en prat med skeidtrener Tom Nordlie før første seriekamp, og etter siste treningskamp mot Skedsmo. Som for øvrig Nordlie ikke var veldig fornøyd med, selv om gutta fra Nordre Åsen dro i land seieren, etter snuoperasjon - les hele saken her, også med oppdatering med nye spillere.

Ble oppvaskmøte

– Det er en del spørsmål, og det har vært et oppvaskmøte. Det må være forskjell mellom ord og handling, og jeg må vite hvem som vil gi, sier blant annet Nordlie i videoen fra skeid.no.

Men både han og gutta gleder seg til å spille om poeng.

– Og vi må vinne krigen, vår største motstander er oss sjøl. Men alle er optimister ved serieåpning, sier Nordlie videre.


Og legger til at det er viktig å vinne de kampene som de er forventet å vinne, og ikke legge seg ned på nivået til dårligere motstandere.

Som kanskje ikke heller er helt fornøyd med Nybergsund i Trysil, borte midt i påskerushet.

– Ja, vi vil gjerne takke NFF for fem timer i bussen hjem, gliser Nordlie, og legger til at han gruer seg mer til bussturen hjem i påskerushet, enn til å møte Nybergsund.

– Men den lange bussturen vil jo gå lettere med tre poeng!

Kjelsås

Kjelsås, i samme liga, spiller også borte i dag - mot Brumunddal, samme tid, klokken 15.00.


Eivind Kampen ble også før seriestart intervjuet av klubben. Han synes laget har fått forberedt seg godt. I tillegg har det blitt en del utskiftninger.

– Mange av de eldre gutta takket av etter fjoråret. Rutinerte gutter med mye ansvar er borte. Men de unge har respondert godt, synes Kampen.

– Miljø, kultur, og kollektivt har vi best sjanse til å være av de beste. Kravet til å være den som bidrar i gruppa har vi jobbet mye med. Vi trenger også enere, og det har kanskje vært utfordringen i gruppa. Men miksen nå, også med flere yngre, som kan trene enda hardere, og pushe hverandre med en felles ambisjon, der er nok gruppa nå den beste som har vært i min tid som trener, sier han videre.

Les hele intervjuet her.

Les sak i Nordre Aker Budstikke med Kjelsås og Kampen her.

Lyn eneste med hjemmekamp

Lyn i tredje divisjon spiller hjemme mot Tynset på Bislett, klokken 17.00. Mens Korsvoll i samme liga, spiller borte mot Gjøvik-Lyn klokken 15.00.

Også Lyndamene har første kamp hjemme - på Kringsjå klokken 15.00 mot Fart.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...