Nordre Aker Budstikke

Toppskårer endte opp som målvakt

Strålende håndballsesong av Kjelsås 00-gutter. Foto: KJELSÅS HÅNDBALL

Etter en knallsesong, var Kjelsås 00-gutter klare for finalespill i Bring. Men skader ødela for gutta.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

KJELSÅS: KJELSÅS: Kjelsås håndball gutter 2000 har hatt en strålende sesong, ikke minst kvalifiserte de seg til sluttspillet i Bring, i likhet med 00-jentene fra samme klubb.

LES OM 00-JENTENE OG SLUTTSPILLET I BRING HER

Bring-serien er den mest prestisjetunge turneringen i håndball Norge for spillere fra 16 år og nedover. Her møter man de beste lagene fra hele landet. Det hele begynte med en regional kvalifisering før jul.

LES OGSÅ: Han fikk høre det, kioskeieren! For tidligere sto det nemlig noe helt annet på skiltet...

I helgen ble sluttspillet i Bring arrangert på Jessheim.


– Lørdagen var en stor dag for kjelsåsgutta. Vi møtte Glassverket og Haslum i gruppa vår, to gode lag med klare medaljeambisjoner, og slo dem overbevisende med festhåndball. Dermed var vi klare for semifinale mot Ski, et lag vi har slått i de fleste viktige kampene gjennom årene, oppsummerer trener Tom-Robert Øvstetun Bakketun.

Trener Magne Løksa legger til.

– Vi har en god og bred spillergruppe. Imidlertid ble flere av våre sentrale spillere skadet i løpet av lørdagen, og da vi gjorde opp status om kvelden, forstod vi at dette kunne holde hardt.

Blant annet slet begge våre målvakter med skade.

– Slik at vi på søndag faktisk endte opp med at toppskåreren i Bring, Mads Falck Rekstad, som ikke kunne spille ute på grunn av skade i skuddarmen, endte opp med å stå i mål i en hel kamp.

– Kan slå absolutt alle

Trener Mads Kjønstad mener at dette er et helt utrolig lag.

– De har levert fantastisk håndball gjennom hele sesongen, og kan slå absolutt alle. Nå ble det fjerdeplass denne gangen, vi håper og tror de kommer sterkt tilbake.

LES OGSÅ: Her frir Egil til Hanne over Oslo, etter en særdeles sprek oppvarming til frieriet!

Humør og innsatsvilje

– Vi foreldre er utrolig stolte av gutta våre, sier lagleder Bernhard A. Steen.


Som fortsetter.

– Gjennom hele sesongen har de vist en enorm evne til å levere i tøffe kamper, og de har et humør og en innsatsvilje som få andre kan vise makan til. At vi på søndag blant annet endte opp med at ingen av våre tre landslagsspillere kunne spille, er slikt som skjer i håndball. Bredden vår er såpass stor at vi likevel hadde en tro på finaleplass, men slik ble det altså ikke.

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...