ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke

Trenerne gir seg

Hovedtrener Ole Johan Aas og toppspillerutvikler Vebjørn Urdal under lørdagens kamp mot Røa. Foto: Christian Fredrik Borg

Jubelscenene var ville etter at Lyns damelag slo Røa i en særdeles viktig kamp lørdag. I dag fikk spillerne beskjed om at de to trenerne gir seg.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

KRINGSJÅ: Det skriver Lyn fotball i en pressemelding mandag kveld.

Både hovedtrener Ole Johan Aas, og toppspillerutvikler Vebjørn Urdal velger å ikke fornye kontraktene sine etter sesongen.

Spillergruppen ble meddelt trenerens avgjørelse mandag.

Gleden var stor da Kringsjå-damene vant 3-1 over Røa på bortebane lørdag. Foto: Christian Fredrik Borg

– Trist

– Det er ingen dramatikk i avgjørelsen, men det er selvfølgelig trist for klubben å miste to dyktige fotballtrenere. Det finnes aldri noe godt tidspunkt å gå ut med dette, men klubben føler det er riktig å gå ut med denne informasjonen nå av flere grunner, skriver Lyn fotball i pressemeldingen.

ANNONSE

Ledelsen i klubben vil nå starte arbeidet med å sette sammen et nytt team mot neste sesong.

– Når man starter en slik prosess, vil det alltid være stor fare for at det sprer seg, og klubben ønsker at dette skal skje på en ryddig og ordentlig måte.

Ole Johan Aas har vært hovedtrener for Lyns damelag i toppserien de siste to sesongene. Nå gir han seg. Foto: Christian Fredrik Borg

Klubben opplyser at de respekterer valget trenerne har tatt og ønsker dem lykke til videre.

ANNONSE

Skal jobbe knallhardt

Aas og Urdal sier i pressemeldingen at det har vært klart for dem noen uker at de ikke ville forlenge kontrakten.

– Men av naturlige årsaker noe som nå kommer ut til resten av verden. For vår del er dette veldig enkelt – vi skal fortsette å jobbe like knallhardt ut kontraktstiden som vi har gjort uavhengig av vår kontraktsstatus. Det er tross alt vanskelig å være god i 2020 om man fokuserer på et annet år.

Hovedtrener for Lyn damer, Ole Johan Aas, har valgt å ikke fornye kontrakten sin etter denne sesongen. Foto: Christian Fredrik Borg

Lørdag møter Lyn Vålerenga på hjemmebane.

ANNONSE

– Vi gleder oss til serieavslutningen, og skal gi alt vi kan for å fortsette den gode trenden vi er inne i – det skal være vondt å bære VIF-drakt på Kringsjå førstkommende lørdag!

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE