Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Trist farvel med Ullevaal

Magne Simonsen takker Bastionen for siste gang i år.

Alt har gått galt for Lyn i år, og søndag kronet de sesongen med 5-0-tap for Fredrikstad i sin siste kamp på Ullevaal stadion.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.11.2009 kl 13:10

ULLEVAAL: Skuffelsen sto skrevet i ansiktet på hjemvendte Fredrik Dahm i mixed zone etter avslutningen av årets Tippeliga. Og avslutningen på Lyns æra med Ullevaal stadion som hjemmearena.

Og avslutningen på eliteseriespill for denne gang.

Se flere bilder fra avskjedskampen her!

— Godt at det er over

Men Dahm var også lettet.

— Det er godt at sesongen er over. Vi har vært klar over at vi rykker ned en stund, og det er egentlig bare deilig at det er ferdig nå, sier 26-åringen som debuterte for Lyn i 2000.

Han ble så satt ut med en alvorlig skade, og forsvant fra moderklubben en stund, før han nå redebuterte i år.

— Jeg klarer ikke helt å oppsummere sesongen ennå, men det er jo trist at det skulle ende på denne måten, sier han.

Hva som skjer neste år, er også usikkert for Dahms del.

— Kontrakten min går ut etter denne sesongen, så vi må reforhandle. Jeg vet heller ikke hva jeg har lyst til, sier Dahm.

Galgenhumor

Det som er helt sikkert er at Lyn ikke skal spille i eliteserien neste år. Spill i 1. divisjon venter, og det med ny hjemmearena på Bislett stadion.

Se flere bilder fra avskjedskampen her!

— Det er fornuftig av klubben både økonomisk og med tanke på antall tilskuere, å flytte til Bislett. Men det er klart det er litt rart, sier Dahm.

Lyn har mer eller mindre "tilhørt" Ullevaal i over 20 år.

Og avskjeden søndag ble meget trist.

Ikke bare et begredelig resultat med 5

—0 i sekken, men også hodeløse taklinger, rødt kort, og kun litt over 2000 tilskuere på tribunen. Og avskjed med lynprofilen Tommy Berntsen.

Bastionens spede forsøk på galgenhumor klarte ikke å tenne gnisten hos spillerne, og bidro heller bare til å forsterke det litt stakkarslige inntrykket Lyn har gitt i år

— på flere fronter.

— Tabellposisjonen taler vel for seg. Det har ikke vært en god sesong for å si det sånn, avslutter en mutt Fredrik Dahm.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...