Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Velkommen til «trikkeligaen» 2015

Alle Oslo-lag samlet i én avdeling. Vi har snakket med alle klubbene.

NABODUELL: Et av flere slag om Nordre Aker, Kjelsås mot Skeid, blir også en realitet neste sesong. I tillegg møter de et annet Nordre Aker-lag, Lyn, og de andre Oslo-lagene KFUM Oslo, Ullern, Grorud og Vålerenga 2 i Oddsenligaen avdeling 1.Arkivfoto

Neste sesong er det duket for lokaloppgjør hver eneste runde i hovedstaden.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.01.2015 kl 21:12

OSLO: Supporterne jubler etter at NFF har satt opp alle lag fra Oslo i samme avdeling. Fansen har allerede døpt Oddsenligaen avdeling en til «trikkeligaen».

Mediehuset dittOslo har vært i kontakt med alle klubbene som representerer hovedstaden og spurt de tre spørsmål.

1) Hva synes dere om at alle oslolagene har kommet i en og samme avdeling neste sesong og hvilke betydning har det for dere?

2) Hvilke oppgjør gleder dere mest til neste sesong?

3) Fansen til mange av lagene har også kalt dette for trikkeligaen. Er det en fordel at det ikke blir så mange reiser neste sesong og forventer dere mer støtte fra supporterne?

Ståle Andersen, trener KFUM Oslo:

1) Det er helt OK. Blir mange lokale oppgjør med mye tenning og prestisje. Det er motiverende i seg selv.

2) Der vi kan ta tre poeng, og det er i absolutt alle kampene.

3) Fordel med mindre reising naturligvis for alle involverte. Nå er vel ikke 2.divisjon overbefolket med supportere men jo flere som ser kampene jo mer inspirerende.

Magnus Wattne, daglig leder Lyn Toppfotball:

1) Vi synes det er helt glimrende. Sammenlignet med årets sesong, vil flere av kampene være interessante for hjemmepublikummet. Det er langt lettere å mobilisere til kamper mot byrivaler og naboklubber, enn det er mot mer eler mindre kjente vestlandslag.

2) Oslo-derby mot Skeid blir en skikkelig godbit. Nabooppgjør mot Kjelsås og Ullern gleder vi oss også veldig til.

3) Vi har for så vidt hatt veldig god støtte fra tribunen på bortekamper i år også, ved et par anledninger opp mot tresifret antall fans på Vestlandet. Men det er klart bortefølget blir betydelig større når reiseveien blir 10 minutter istedenfor 10 timer. Spillerne har enten jobb eller skole ved siden av fotballen og da er det naturligvis en fordel at ikke halve helgen går med til reising.

Richard Pedersen, hovedleder Grorud IL:

1) Meget godt fornøyd med å få alle Oslo-lagene samlet! Det vil utvilsomt gi større interesse for Oddsen-ligaen i Oslo-området, både sportslig og publikumsmessig.

2) Vi ser med spenning fram til å møte lagene vi ikke har møtt i Oddsen-ligaen tidligere (Skeid, Kjelsås, Holmen, Ullern) og det er alltid morsomt å møte Lyn med Bastionen på plass.

3) For vår del et absolutt en fordel med å slippe alle de lange reisene vi har hatt de to siste sesongene. Mange lokaloppgjør vil uten tvil øke støtten og forhåpentligvis også antall supportere.

Kjell Sverre Hansen Wold, trener Skeid:

1) Vi synes det er spennende med mange lokaloppgjør mellom Oslo-lagene. Samt at det gjør det billigere for oss som klubb, da man slipper bussutgifter til de kampene som ikke er flyturer.

2) Vi synes det er bra at de to tidligere storklubbene Lyn og Skeid møtes om seriepoeng igjen. Kjelsås -Skeid- oppgjørene har også vokst seg til å bli et spennende lokaloppgjør. De andre Oslo-lagene har vi ikke samme forhold til, men det er alltid spennende å måle krefter mot lag fra samme by.

3) Jeg tror det er en fordel for mange supportere at man enkelt kan få med seg mange borteoppgjør. I tillegg vil mange av oppgjørene trekke noen generelt fotballinteresserte Oslo-borgere, i og med at man slipper lange reiseveier for å se lag man har interesse av.

Vi er veldig fornøyd med supporterne våre i Skeid, som i tillegg til Lyn har stående og syngende fotballsupportere. Dette er jo fordi Lyn og Skeid er fotballklubber med tradisjoner i norsk toppfotball, mens de øvrige oslolagene er idrettslag som har slått seg fram fra lavere divisjoner og naturlig nok har bekjente/familie og venner som følger kampene.

Vi tror Skeidoksene vil vokse seg større i år, men fanskaren styres først og fremst av hvor bra vi presterer.

Dag Halvorsen, daglig leder Kjelsås:

1) Så mange lag fra Oslo Fotballkrets i en og samme avdeling er historisk, veldig artig og spennende sportslig. Vi har flagget at vi er «nest-best i Byen» i 2014. Beste Oslo-laget i avdeling 1 kan definitivt krones med denne tittelen i 2015.

2)Skeid og Lyn

3 Vi skal fem ganger til Nord-Norge, så noen reiser blir det jo, men uansett en fordel med liten reisebelastning på ni av bortekampene, både sportslig og økonomisk. Det samme gjelder våre supportere, så vi regner med flere supportere på disse bortekampene og selvfølgelig høyere tilskuertall på våre hjemmekamper.

Ole Johan Aas, trener Ullern:

1) Vi synes det er veldig kult. Det betyr jo at vi kan ta trikk eller t-bane til 21 av 26 kamper i 2015, og det er jo særs praktisk. Spesielt for Ullernsupporterne var oppsettet strålende, og dermed også for spillerne som i store deler av sesongen får se kjente og kjære på tribunen samme om det er hjemme- eller bortekamp. Så får vi sette av fem helger der vi er en gjeng som reiser på tur for å kose oss og hente poeng i Nord-Norge.

2) I forhold til rammer blir jo alle oslokampene vanvittig artige, men vi som er ferske på dette nivået gleder oss egentlig til alle kampene uavhengig av hvor og mot hvem. Litt ekstra spesielt blir det å møte Lyn i kampen om å være best på Oslo vest, og så blir det spennende å se om vi endelig kan hamle opp med Holmen.

3) Oppsettet er jo fantastisk for alle som følger Osloklubbene i 2.divisjon. Hos oss er det flere og flere som følger a-laget, og interessen kommer forhåpentligvis bare til å stige nå som vi går opp et nivå, og samtidig spiller i nærområdet i 21 av 26 kamper. Man skal ikke forvente noe som helst, men jeg håper på videre voksende støtte også i 2015, så skal vi arbeide med å gi de som følger oss stadig flere gode opplevelser i året som kommer.

Aleksander Olsen, trener Vålerenga 2:

1) Vi er meget glade for at alle Osloklubbene har kommet i samme avdeling. Veldig fornuftig av forbundet. Dette vil medføre god kontakt med de andre klubbene i Oslo. Denne avdelingen kan fort bli publikumsavdelingen, og føre til enda større interesse for Oslofotballen - noe vi synes er veldig bra.

2) I fjor spilte vi mot Kjelsås, KFUM og Skeid. Siden rekruttlaget vårt ikke har møtt Lyn, så gleder vi oss til å møte de. Blir spennende oppgjør med god ramme.

3) Det blir fem lange borteturer til Nord-Norge. Lange turer med overnatting kan fort bli en utfordring.

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...