Nordre Aker Budstikke

Verdensmestrene trekker til Trollvann

Ble nok en del selfies og bilder med alpinhelt Tom Stiansen, her er det Gabriel som får foreviget møte med skiprofilen. Foto: KJELSÅS ALPIN

I løpet av kvelden ble det også observert flere alpinmammaer som snek seg til et bilde med armen rundt kjendisen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.02.2016 kl 13:54

TROLLVANN/GREFSENKOLLEN: Nok en gang inntar en verdensmester vår lokale alpinarena. Under onsdagens to arrangementer i regi av Kjelsås Alpint, var det igjen duket for storfint besøk.

SE FLERE BILDER HER

Prestisje

Tom Stiansen var invitert for å kaste glans over kvelden og hadde samtidig takket ja til å utfordre foreldre og lokale helter fra Nordre Aker og Bjerke i «Aktiv Grefsen Challenge». Et uhøytidelig, men allikevel prestisjefylt slalomrenn for den «litt eldre garde.».

Ble nok en del selfies og bilder med alpinhelt Tom Stiansen, her er det Gabriel som får foreviget møte med skiprofilen. Foto: KJELSÅS ALPIN

Rennet ble satt sammen med andre runde av Telenorkarusellen som går over 3 runder og har over 100 startende barn fra Kjelsås Alpin.


Det ble en minnerik kveld for alle fremmøtte. Tom Stiansen, for de yngste alpinistene kanskje best kjent som programleder på 71 grader nord, stilte til start i «geriatriklassen», og utfordrerne sto i kø.

LES OGSÅ: Kjelsås-alpinist er ett av landets råeste skitalenter

Fortsatt trøkk

Men det skulle vise seg at vår verdensmester fra 97 i Sestriere, hvor han slo selveste Tomba på hjemmebane, fortsatt hadde trykket på riktig ski. Ingen av utfordrerne var i nærheten av tiden til Tom og enda en viktig seier var i boks.

Som han selv sa etter rennet.

– Nervene lå tett under dunjakka og fallhøyden var stor. Men med seieren trygt i havn kan jeg puste lettet ut og bare kose meg sammen med alle de flinke barna.


SE FLERE BILDER HER

– Mye bra kjøring

I barneklassen ble det som vanlig levert mye god kjøring og i klassen U12 toppet Elisabeth Grimkelsrud jenteklassen. Hun leder forøvrig også Oslorunden og er virkelig i slaget om dagen. På guttesiden ble vinneren Oskar Børnik Tveit overlegen vinner med nesten 2 sekunder ned til neste mann på listen.

LES OGSÅ: Aksel Lund Svindal: – Har hørt at det er veldig bra gass i Kjelsås Alpin

I de yngre klassene kjører man uten plassering og alle fikk med seg diplom og stormede jubel fra publikum.

Mingling

Etter rennene var det klart for mingling med verdensmesteren. Pølser, frukt og drikke ble delt ut i målområdet og Tom ble utstyrt med stor svart tusj. Barna fikk autograf på hjelmen og selfie med hjem. I løpet av kvelden ble det også observert flere alpinmammaer som snek seg til et bilde med armen rundt kjendisen.


LES OGSÅ: Revet bort millioner over takst

Mer storfint besøk?

At Kjelsås Alpin byr på verdensmestere på sine arrangement er ikke helt uvanlig. På tidligere renn har Både Kjetil Andre Aamodt og Aksel Lund Svindal stilt opp. Neste store arrangement ut er Oslo Alpinfestival i Kjelsås Alpin regi den 2-3 April, samme sted. Kanskje kommer det en verdensmester på besøk den dagen også?

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...