Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

– Vi hadde dem på gaffelen

Så glad blir man når man utlikner i en cupkamp. Målscorer Mustafa Hassan blir gratulert av lagkameratene. Foto: Alexander Synstad

Skeid leverte en knallgod førsteomgang mot 1.divisjonslaget Strømmen. Men det ble for tøft for guttene fra Nordre Åsen. – Det er de små marginene som avgjør, sier Skeid-trener Ørjan Valla.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.04.2016 kl 21:58

NORDRE ÅSEN: Med 1-3-tap på Nordre Åsen var cupeventyret over for Skeid. Men det så lenge lyst ut. Skeid med sine åtte cupmesterskap gikk hardt ut fra start og presset 1.divisjonslaget til å gjøre feil.

LES OGSÅ: Dette tror de som sesongen

Imidlertid gjorde Madiou Konate ingen feil da han sendte Strømmen i ledelsen på straffe. Skeid svarte ganske kjapt. Mustafa Hassan sendte av gårde et flott skudd fra 16-meter-streken. Den gikk inn, og håpet levde i aller høyeste grad på et småkaldt Nordre Åsen.

- Jeg synes vi gjorde en fantastisk bra førsteomgang. Vi plaget Strømmen og vi var bra på dødballer. Etter pause åpnet vi bra, sier Valla.

LES OGSÅ: Denne signeringen gleder Skeid-hjertene

Men det var Strømmen som scoret. Den lynraske Strømmen-spissen Markus Brændsrød, som er på utlån fra Lillestrøm løp fra Skeid-forsvaret og satte inn 1-2 etter 60 minutter.

Skeid-trener Ørjan Valla synes hans gutter gjorde et godt forsøk mot Strømmen. Foto: Alexander Synstad

Sju minutter senere var hurtigtoget Brændsrød igjen på farten. Han løp fra alle, og Skeid-keeper Idar Nordby Lysgård feide Brændsrød i bakken. Klart straffe og rødt kort på Lysgård. Og den var det lite krangle på.

At reservekeeper Christopher Tobiasssen reddet straffe gledet selvfølglig Skeid-oksene. Men med ti mann ble det tungt.

Noe 1-3 sju minutter senere var et tegn på. Til da hadde Skeid levert fotball som ingen trengte å skamme seg over. Langt derifra.

Skeid-keeper Idar Nordby Lysgård fortviler da han får se det røde kortet. Han feide ned Strømmens lynraske spiss Markus Brændsrød. Marsjordre og straffe ble resultatet. Foto: Alexander Synstad

Skeid-treneren hang ikke med hodet etter kampen.

- Det var de små marginene som avgjorde. Vi hadde en flott sjanse til å gjøre 2-2 på en dødball. I stedet scorer de rett etterpå. Men jeg syntes vi gjorde et ærlig forsøk, sier Valla.

SLIK ENDTE DE ANDRE CUP-KAMPENE:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...