Nordre Aker Budstikke

Fotballrunden:

– Vi må løfte oss flere hakk

Det var høy temperatur på Grefsen Stadion i helgen. Fire gule kort og et rødt ble delt ut. Nummer 8, Jesper Solli, var en av de som ble tildelt det gule kortet. Foto: KJELSÅS FOTBALL

Det sier Kjelsås-treneren etter siste kamp – allerede torsdag venter byrival Vålerenga.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.06.2017 kl 12:37

NORDRE AKER: Etter bortetap mot Alta forrige helg, var nok Kjelsås-gutta klare for å reise kjerringa. Hjemme mot Nybergsund Trysil.

Det ble dramatisk på Grefsen Stadion, med blant annet rødt kort til Kjelsås-spiller. Men vertene klarte å dra i land en trepoenger helt på tampen. Trener Eivind Kampen mener likevel det ikke hadde vært ufortjent om det ble uavgjort.

– Vi leverer en veldig dårlig kamp i første omgang. Andre omgang er bedre, fram til reduseringen imot. Da sovner vi igjen, sier Kampen.

Walid Chafouk Idrissi scorer Kjelsås' mål i første omgang, Nybergsund reduserer like etter, til 1-1. Men like før pause sikrer Jens Bonde Aslaksrud 2-1 til vertene.

Siste ti minuttene i andreomgang er preget av mye drama. Lars Brotangen får det røde kortet og Kjelsås må spille resten av kampen med ti mann.


Nybergsund tar ledelsen etter 86 minutter - og det står 2-2 på tampen. Trener Kampen håpet laget hans skulle klare å ri i land uavgjort.

– Det så mørkt ut de siste minuttene, men gutta fikk satt inn et ekstra gir, samtidig som Nybergsund-stopperen kløner det litt til og gir oss straffe. Utrolig deilig med tre poeng, sier han.

Kaptein Magnus Aasarød setter straffen sikkert i mål.

Her kan du lese alle kampfakta.

Kjelsås var heldige som fikk tre poeng i helgas oppgjør mot Nybergsund Trysil, mener trener Eivind Kampen. Foto: KJELSÅS FOTBALL

Viktig kamp tabellmessig

Kjelsås og Nybergsund Trysil lå jevnt på tabellen i forkant av kampen.

– Som alle andre lag i denne serien, så er også Nybergsund Trysil et godt lag. Jeg synes vi fikk forberedt oss bra i forkant, vi visste også at denne kampen var viktig for oss tabellmessig, sier Kampen.

Til tross for seier, mener Kampen at gutta må opp i ringene dersom de skal klare å sanke flere poeng denne sesongen.

– Kampen mot Nybergsund Trysil var en dårlig kamp. Vi må løfte oss flere hakk. Neste kamp er mot Vålerenga 2 - det blir jo veldig spennende, avslutter han.


Kampen går i Vallhall, 29. juni klokken 19.00.

Skeid

Noen trikkestopp lenger ned i gata, på Nordre Åsen, gikk det ikke like bra i helgen. Skeid måtte sende fra seg alle poengene til gjester Follo, som tok seieren 1-2.

I 33. minutt tar gjestene ledelsen.

Spissen David Tavakoli scoret Skeids ene mål, på straffe etter 52 minutter. Dermed sto det 1-1 til pause.

Henrik Udahl fra Follo setter seiersmålet i 73. minutt, og Skeid har gått på sitt tredje tap på rad.


Les alle kampfakta her.

Lyn

Lyn Toppfotball i 3. divisjon lå tidlig under mot Lillehammer søndag, da vertene fikk straffe etter kun fem minutter.

Men Lyn får også straffe, en drøy halvtime senere, og den setter Rune Reidar Isaksen. Tre minutter senere scorer Mads Peder Sveen for Lyn, som tar ledelsen til pause.

Men få minutter ut i andreomgang er Lillehammer på igjen, og det er samme mann som setter straffen, Prince Ntabwe Kabeya. Det står 2-2 i Lillehammer.

Lyn svarer også med samme mann, Mads Peder Sveen, og tar igjen ledelsen i bortekampen. Og Isaksen er også på farta på nytt i 79. minutt, 4-2 til gjestene og tre nye poeng.

Her er kampfakta.

Korsvoll

Korsvoll fotball i 3. divisjon har hatt en knallstart på sesongen. Helgas oppgjør endte med uavgjort hjemme mot Valdres.

Andreas Romøren scoret målet for Korsvoll, og sikret ett poeng for hjemmelaget.

Korsvoll ligger nå på en tredjeplass på tabellen, bak Stabæk2 og Lyn Toppfotball. Men sistnevnte har en kamp mindre spilt.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...